İş kadınlarından Erdoğan'a kutlama

Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Bulut, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İş kadınlarından Erdoğan'a kutlama
İş kadınlarından Erdoğan'a kutlama
GİRİŞ 11.08.2014 14:26 GÜNCELLEME 11.08.2014 14:26

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, "Ülkemiz tarihinde ilk kez halk tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin başarıyla sonuçlanmasından ve huzur içinde tamamlanmış olmasından büyük memnuniyet duyduk. İnanıyoruz ki sandık demokrasilerin sınav yeridir, millet kendini en açık şekilde seçim sandıklarında ifade eder" dedi.

Bulut, Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, Türk halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini kendi iradesiyle beyan ettiğini belirtti.

Milletin içinde yaşamayı arzu ettiği Türkiye'yi ona sağlayacağına kuvvetle inandığı kişi olarak Erdoğan'ı görmesinin mezhep ve etnisite üzerinden yürütülen karalamaların ve çarpıtmaların halk nezdinde prim yapmadığını da gösterdiğini vurgulayan Bulut, tüm milleti kucaklayacak ve demokratik ilerlemeyi kararlılıkla sürdürerek yoluna büyük bir özgüvenle devam edecek bir Türkiye için elbirliğiyle çalışılması gerektiğini ve herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini bildirdi.

Muhafazakarlık eleştirisiyle kamuoyunda kadınlar üzerinden oluşturulan korkunun yersiz olduğunu aktaran Bulut, yeni dönemde kadınlar olarak ülkenin geleceğinde daha fazla söz sahibi olacaklarını ve her alanda aktif rol almak için imkan ve zemin bulacaklarını ifade etti.

Bulut, "TİKAD olarak, elimizden gelen çabayı göstermeye ve ülkemizin her anlamda kalkınması için gayretle çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek isteriz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak