SGK operasyonundan 'böcek' çıktı

Bursa SGK'ya yapılan operasyonun altından 'böcek' çıktı. Tüm memurların dinlenerek fişlendiği iddia edildi.

SGK operasyonundan 'böcek' çıktı
SGK operasyonundan 'böcek' çıktı
GİRİŞ 06.11.2014 08:07 GÜNCELLEME 06.11.2014 08:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursa SGK İl Müdürlüğü'nde uzun süredir çalışan personelin savcılığa verdiği dilekçe, paralel yapının kurumdaki yapılanmasını ortaya çıkardı.

Paralel yapının, şantaj amaçlı dinleme için 6 yıl önce 1 milyon liraya özel telefon santrali kurdurduğu ortaya çıktı.

Paralel yapının 'kurum imamı' olarak atadığı T.Y. isimli şef üzerinden tüm işlemleri takip ettiği, ve kriptolu telefon aldırdığı da belirlendi.

İl müdürlerinde dahi olmayan bazı şifreleri ele geçiren T.Y.'nin bu şifrelerle borç silme, borç yazma ve emekli etme işlemlerinde kullandığı öne sürüldü.

"ORTAYA ÇIKACAK"

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürü Eran Karaca, Müdürlükte polis ekiplerince başlatılan incelemeye ilişkin, "Santralde dinleme olduğuyla ilgili bir iddia var. Emniyetteki polis arkadaşlarımız da bunu araştırıyor. Bilgisayarların imajı (yedeği) alındı. Herhangi bir dinleme yapılmış mı bir yere gönderilmiş mi onu araştırıyor. Bu ortaya çıkacak" dedi. (Sabah)

YORUMLAR 3
  • yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    O beddua seansları düzenleyen zat-ı muhterem! bir beddua da şu milleti fişleyen zevata da yollasanız? Yoksa benim haşhaşilerim işini bilir mi diyeceksin? Allah sizin gerçek yüzünüzü bu millete gösterdi ya daha da gam yemem.Allahınızdan bulun
    Cevapla
  • imame 9 yıl önce Şikayet Et
    imam efendiniz diyorki üzerinde kul hakkı olan cennete giremez. paralel imamlar hesap gününde işiniz zor sanki.
    Cevapla
  • Adil doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    evet Ömer bin Abdülazizi(ra) devlete ait kandili söndürüp kendi şahsi kandilini yakmaya zorlayanda haksız elde edilen devlete millete ait herşeyde özelde 75milyonun genelde 1.5milyar müslümanın hakkının olmasıdırki ahiret gibi sıcak bir ortamda hepsi hakkını helal etse bile tek tek hesaplaşmak yıllar sürer"onun için idareciliği eskiler ateşten gömlek olarak addetmişlerdir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü