Mirzabeyoğlu’nun infazı durduruldu

İBDA/C davasından tahliye edilen ve yeniden yargılanma kararı verilen Salih İzzet Erdiş’in ‘infazının durdurulması’na karar verildi.

Mirzabeyoğlu’nun infazı durduruldu
Mirzabeyoğlu’nun infazı durduruldu
GİRİŞ 21.11.2014 07:08 GÜNCELLEME 21.11.2014 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi, kamuoyunda “Salih Mirzabeyoğlu” olarak tanınan Salih İzzet Erdiş’in, 1999’da Metris Cezaevi’nde ‘’hükümlü veya tutukluların ayaklanması’’ ile ‘’kasten yangın çıkarma’’ suçlarından yargılandığı davada, Yargıtay tarafından onanan 3 yıl 4 aylık hapis cezasının infazının durdurulmasına karar verdi.

Erdiş, 27 sanıkla birlikte yargılandığı Bakırköy 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde “hükümlü veya tutukluların ayaklanması” suçundan 1 yıl 8 ay ve “kasten yangın çıkarma” suçundan da 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin kararı, 2012 yılında Yargıtay tarafından onandı. (Star)

YORUMLAR 4
  • İBDA C 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın mirzabeyoğlunun apo kadar bile kıymeti yok bu ülkede çok yazık
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede yıllardır Müslüman garip zaten..nedenide biz Müslümanların uyuşukluğu...bakınız velidebağ bölgesine bir camii yapılamk isteniyor,%99u müslüöman olarak bildiğimiz ülkede üç-beş çapulcu yaptırmamak için ellerinden gelen direnişi gösteriyorlar..biz müslümanalr olarak şöyle yüz kişi bile toplanıp o bölgeye gidip kendimizi gösteremedik..oraya bir cemevi yapılmak istense bakalım aynı zerzevat karşı çıkabileceklermiydi,orada ormanı bile katletseler..çünkü biz dağınık ve uyuşuğuz..sıcacık evimizden dışarı bile çıkmayı düşünmüyoruz bu tür durumlarda..nemelazımcılık bizi sarmış..
    Cevapla
  • engin 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk lideri apo bile salih mirzabey gibi yargılanmadı 30 bin kişinin katiline bir bak birde mirzabeye
    Cevapla
  • büyükdoğu 9 yıl önce Şikayet Et
    Cuma günü ne güzel bir haber.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı