Hayırsever çiftten eğitime katkı

Bekir ve Emine Sultan Temiz çifti, eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Kırşehir İl Özel İdaresine 275 bin lira bağışladı

Hayırsever çiftten eğitime katkı
Hayırsever çiftten eğitime katkı
GİRİŞ 25.11.2014 17:37 GÜNCELLEME 25.11.2014 17:37

Hayırsever Bekir ve Emine Sultan Temiz çifti, eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Kırşehir İl Özel İdaresine 275 bin lira bağışta bulundu.

Ankara'da yaşayan emekli astsubay Bekir Temiz ve ev hanımı eşi Emine Sultan Temiz, Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ile Vali Necati Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

Şentürk, Kırşehir'in eğitim alanında çok iyi konumda olduğunu ve bu başarıda hayırseverlerin de önemli katkısı bulunduğunu söyledi.

Eğitim hizmetlerinin hayırseverlerin katkısıyla daha anlamlı hale geldiğini ifade eden Şentürk, "Hayırsever hemşehrimiz Bekir ve eşi Emine Sultan Temiz, eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaremize 275 bin lira bağışta bulundu. Hayırseverlerimiz, sağladıkları katkıyla hem geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlarken hem de isimlerini ölümsüzleştirmiş olacaklar" diye konuştu.

Şentürk, Mucur ilçesindeki eski askerlik şubesi binasında açılacak anaokuluna "Mutlu Temiz Anaokulu" adı verileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, Vali Şentürk ve Bekir Temiz protokolü imzaladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı