Polislerin yardım eli uzattığı çocuk sağlığına kavuştu

Konya'da kolu felçli 10 yaşındaki çocuğu polisler tedavi ettirdi

Polislerin yardım eli uzattığı çocuk sağlığına kavuştu
Polislerin yardım eli uzattığı çocuk sağlığına kavuştu
GİRİŞ 11.12.2014 21:44 GÜNCELLEME 11.12.2014 21:44

Ereğli ilçesinde, doğumu sırasında kol felci geçiren ve yaşamını bu şekilde sürdüren 10 yaşındaki çocuğu, toplum destekli polislik şubesi görevlileri tedavi ettirdi.

Ereğli ilçesi Cinler Mahallesi'nde yaşayan Sedat Aktaşlı'nın annesi Hatice Hızıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun doğum sırasında kol felci geçirdiğini söyledi.

Hızıroğlu, oğlunun bu yaşına kadar kolunu kullanamadığını belirterek, ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı toplum destekli polislik şubesi görevlilerinin tedavisini üstlendiğini anlattı.

Sedat'ın polislerin desteği ile özel bir hastanede ameliyat edildiğini aktaran Hızıroğlu, "Çocuğumun sağlığını polislere borçluyum. Oğluma, arkadaşları 'çolak' diye hitap ettiğinde yüreğim kan ağlıyordu. O zaman ayrıldığım eşim çocuğumun ameliyat olmasına karşı çıkmıştı. Ama toplum destekli polislerin araya girmesiyle oğlum sağlığına kavuştu. İki yıldır onlara hep dua ediyorum, Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Oğlunun tedavisinin ardından özgüveninin yerine geldiğini ifade eden Hızıroğlu, derslerinde de başarılı olduğunu belirtti.

Sedat Aktaşlı ise kendisini tedavi ettiren polislerin ziyaretine geldiğini, onlara hep dua ettiğini dile getirdi. Kolunu rahatlıkla kullanabildiğini söyleyen Aktaşlı, "Eskiden top oynayamıyordum, şimdi artık istediğim oyunu oynuyor ve arkadaşlarımla geziyorum. Derslerimde başarılı olacağım. Beni ameliyat ettiren polis ağabeylerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor