Mahkeme kararına rağmen tekrar astılar!

CHP Aydın İl Teşkilatı binasına asılan pankart mahkeme kararıyla indirildi.

Mahkeme kararına rağmen tekrar astılar!
Mahkeme kararına rağmen tekrar astılar!
GİRİŞ 17.12.2014 00:25 GÜNCELLEME 17.12.2014 00:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aydın’ın Efeler ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan CHP Aydın il binasına, 17-25 Aralık operasyonda atıf bulunularak bir pankart asıldı.

CHP il binasına gelen polis ekipleri, Ankara’da mahkemenin verdiği kararı emsal göstererek pankartın indirilmesini istedi. Aydın’daki bir mahkemeden karar çıkmadan pankartı indirmeyeceklerini söyleyen CHP’li gençler, parti binası içerisi ve önünde nöbet tutmaya başladı. Polisin Aydın 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nden aldığı karar, CHP İl Başkanı Hikmet Saatci’ye tebliğ edildi. Mahkemeden gelen tebliğ üzerine CHP il yönetimi tarafından indirilen pankart, tutanak karşılığı polise teslim edildi.

YERİNE YENİSİNİ ASTILAR!

CHP İl Başkanı Hikmet Saatci, mahkemenin verdiği karara rağmen pes etmeyeceklerini söyledi. Uzun süre devam eden nöbetin ardından mahkeme kararıyla pankartı indiren CHP’li gençler, geçen kısa bir sürenin ardından pankartın yerine yenisini astı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • vatan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    bu chpli fitneciler nerde türkiyeyi karıştıran birileri varsa vekilleri urda daha düne kadar akpye cemaatçi diyorlardı şimdi unların kapısında yatıyor nöbet tutuyorlar abd uşağı diyorlardı kendileri abd nin maşaları olmuş israilci diyorlardı unlara casusluk yapıyorlar
    Cevapla
  • Nuri 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar SAHTE hukuçu
    Cevapla
  • BATTAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olay AK PARTİ binasında yaşansa idi Kemal kılıçtaroğlu; Bunlar hukuka zerre kadar saygı göstermezler! derdi. Bakalım şimdi ne diyecek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber