Erdoğan’a evinin önünde ananaslı destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek için Üsküdar’da bulunan evinin sokağında zincir oluşturan grup, ananas dağıttı.

GİRİŞ 25.12.2014 15:53 GÜNCELLEME 25.12.2014 16:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kısıklı Meydanı’nda toplanan “Platform Siyah” üyeleri 25 Aralık’ta yapılan operasyonu protesto ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek gösterisi yaptı.

DARBE OPARASYONUNUN TEK AMACI VARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oturduğu sokağın girişinde toplanan grup, önce kol kola girerek zincir oluşturdu. Burada bir açıklama yapan Platform Siyah üyesi Mehmet Can Erdündar, 25 Aralık’ta yapılan operasyonu hatırlatarak, “Hepimiz biliyoruz ki darbe operasyonunun tek amacı gençliğe ve ümmete hizmet eden TÜRGEV yurtları geçtiğimiz sene bu zamanlar ağır bir bombardıman altındaydı.

SİNSİ VE UCUBE DARBE HAREKATI

Üstelik en ahlaksızca bir şekilde özünde temizlik iddiası olan bir takım yolsuzluk iddialarının adeta merkezine alınmıştı.

Meselenin ağaç olmadığını söyleyen nispeten daha cesur, daha dürüst bir harekete karşılık meselenin yolsuzluk olmadığını bile söylemekten aciz, sinsi ve acuze darbe harekatı.

Üstelik bu sefer yolsuzluk perdesi ardına gizlenmiş habis bir ur şeklinde baş gösterdi” dedi.

(İHA)

YORUMLAR 3
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin ablalrınız varda bizm yok mu.TÜM AK PARTİLİLER SOKAĞA ÇIKSA SİZE YÜRÜYECEK KALDIRIM KALMAZ .herkes haddini bilecek.kendi ihtirası için devletin en gizli toplantısını sızdırıp mit tırlarını durdurup devletini TERÖRİST DİYE yaftalayanlar utansınlar diyecem ama onlarda YÜZ YOKMUŞ anladık .....zamanlaması da manidar ha bu tır olayının CENEVRE 2 ÖNCESİ.hala tüylerim diken diken oluyor o suriye bakanı siz teröristlere destek veriyorsunuz diyince nevrim dönmüştü benim..ALLAHIM SEN SURİYELİ MAZLUMLARIN DUASINI KABUL ET SURİYEDE 200 BİN KARDEŞİ ÖLDÜĞÜ HALDE DİSKODA EĞLENİP ERDOĞANA HAKARET EDEN O AHLAK YOKSUNU ESDÇILARIN DEĞİLLLL
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    evet, son paragraf tam isabet özetlemis. bende ekleyim. bu tür davranis bicimi klasik sionist zihniyetini tasiyan kisilerden uygulanir.
    Cevapla
  • zekiyenebuhal 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın editör haberdeki "acuze" kelimesini değiştirseniz daha şık olur. Ucube iyi duruyor o kelimenin yerine. selamlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!