Kimse bunu beklemiyordu: Mahalleli şokta!

Sultangazi’de biriktirdikleri ziynet eşyalarını güvende olur gerekçesi ile kuyumcuya teslim eden vatandaşlar, büyük bir şok yaşadı.

Kimse bunu beklemiyordu: Mahalleli şokta!
Kimse bunu beklemiyordu: Mahalleli şokta!
GİRİŞ 28.12.2014 19:24 GÜNCELLEME 29.12.2014 00:07
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul Sultangazi’de yaşanan hırsızlık olaylarından çekindikleri için ziynet eşyalarını ve paralarını uzun yıllardır tanıdıkları mahalledeki kuyumcu Emrah Ç.’ye teslim eden vatandaşlar, Cuma günü gelen haberle sarsıldı. Dükkanı kapatan ve ve bir daha açmayan Emrah Ç.’nin altınlarla kaçtığı öne sürüldü.

Kuyumcunun telefonuna ulaşamayan vatandaşlar, ailesine giderek durumu bildirdi. Ancak ailenin de bir süre sonra ortadan kaybolması üzerine dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, kuyumcunun önüne akın etti.Paralarını ve altınlarını kaptıran vatandaşlar, belki geri gelir umuduyla kuyumcu dükkanı kapalı olmasına rağmen saatlerce bekledi ancak ne kuyumcu Emrah Ç. ne de yakınlarından gelen olmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    19 senedir kuyumcuyum cevremde güvenilir bir işyeri olarak bilinirim kimsenin malında mülkünde işinde gözüm yok hersene fazlasıyla altınları tartar malımın zekatını veririm ben müşterinin altınlarını almak istememe rağmen illa al sende kalsın diyor bende soyulursam iflas vs eder ödeme güclüğü cekersem ödemem ona göre ben senin altınlarına ihtiyacım yok diyoruz tanımdığım bilmediğim adamın altını zaten almam böyle olmasına rağmen dahi müşterinin 600 bin civarında alacağı vardır ve bunca sene ALLAHA şükür ara sıra müşteri alacağını istediği zaman alır veririm sadece koyduğu altını veririm ne fazla ne eksik ne fağiz alırım ne veririm bu güne kadar şükürler olsun bir sorun olmadı işl.da olmaz her kuyumcuyu bir bilmeyelim tşk
    Cevapla
  • turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlıktan çekindikleri için kuyumcuya emanet edilmişmiş yok oyle bahane. Desenize verdiğimiz altından aylık kar payı faiz işletme parası altında ek para kazanıyorduk diye.
    Cevapla
  • Dobra 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu İnsanımız ne zaman akıllanacak? Bunu yapanlarda büyük bir kısmı inançlı insanlarımız. Yapmayın artık. Devletimizin müsaade ettiği bankaları var bu kadar ziynetin var ise neden bankaların kiralık kasalarını kullanmıyorsunuz? Anan değil,baban değil, kardeşin değil nasıl güveniyorsun? Bir akraban gelse borç istese vermezsiniz. ne diyelim ALLAH akıl versin.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    ziynet altınlarınızı yine altın tutarındaki karşılığını bazı faizsiz bankaların hesabına yatırabiliyorsunuz. istediğinizde yine altın olarak geri alabiliyorsunuz.
    Cevapla
  • olabilir 9 yıl önce Şikayet Et
    hey Allah. Türk aklı hiç değişmeyecek. ucuz diye kalitesiz mal alıp defalarca aynı maldan alarak daha çok para ödeyende yine biziz. halbuki bir al pir al değil mi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...