Tatvan'da girişimcilik eğitimleri sona erdi

Tatvan TSO, KOSGEB ve Capital Proje ve Danışmanlık tarafından düzenlenen eğitimleri başarıyla tamamlayan 64 girişimciye sertifika verildi

Tatvan'da girişimcilik eğitimleri sona erdi
Tatvan'da girişimcilik eğitimleri sona erdi
GİRİŞ 07.01.2015 16:20 GÜNCELLEME 07.01.2015 16:20

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Capital Proje ve Danışmanlık tarafından düzenlenen "Girişimcilik" eğitimlerini başarıyla tamamlayan 64 girişimciye sertifikaları verildi.

Tatvan TSO Konferans Salonunda düzenlenen sertifika programında, 21 günlük eğitimin ardından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Sertifika töreninde konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, girişimcileri tebrik etti.

Artık pazarlama, kurumsallaşma ve uzun vadede iş yapmanın üretimin önüne geçtiğini belirten Erkan, şöyle konuştu:

"Aslında pazarlama, kurumsal yapı, uzun vadede iş yapmak demek, güven demek. İnsanlar artık yaptıkları işte güven bekliyorlar. Şu anda piyasaların en büyük sıkıntısı güven. Bu anlamda girişimcilik bu işin temelidir. Bence ilk yapılacak iş, güven konusu olmalıdır. İnsanların güvenini kazandıktan sonra diğer çalışmalar kendiliğinden gelir."

Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan ise sertifika almaya hak kazanan girişimcileri tebrik ederek, iş hayatlarında başarı diledi.

Ticaretin önemi ve riskleri hakkında bilgiler veren Dağdağan, "Önemli olan burada alınan eğitimin yapılacak işte doğru şekilde uygulanmasıdır. Dolayısıyla ticarette dişimizden arttırıp yaptığımız iş kadar, harcama yapmamız da gerekiyor. Yapılan işten çok harcama yapılırsa bu doğru bir yöntem olmaz. Bu bağlamda baktığımızda inşallah tüm girişimcilerimiz yapacakları işle ilgili başarılı olurlar" diye konuştu.

Törene, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, KOSGEB Hizmet Müdürü Fatih Kaya, BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, Bitlis Galatasaraylılar Derneği Başkanı İdris Dağdağan, Tatvan TSO meclis ve yönetim kurulu üyeleri ve girişimciler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada