Yaktığı evde mahsur kaldı

Gaziantep'te, barışmak istediği eşinden olumsuz yanıt alan kişi, kayınbabasının evini ateşe verdi

Yaktığı evde mahsur kaldı
Yaktığı evde mahsur kaldı
GİRİŞ 09.01.2015 13:19 GÜNCELLEME 09.01.2015 13:19

Gaziantep'te, barışmak için geldiği eşinin ailesine ait evi ateşe veren kişi, yangın nedeniyle mahsur kaldığı çatıdan kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, eşi Nusret Ö. ile tartışan Sema Ö, bir süre önce Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden babasının evine gitti. Bu sabah, barışmak için kayınbabasının evine gelen Nusret Ö, iddialara göre tartıştığı eşini merdivenden itti. Ayağından yaralanan kadın, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde tedavi edildi.

Daha sonra kayınbabasının evine çıkan Nusret Ö, binanın çatı bölümünü ateşe verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu arada yangın nedeniyle bir süre çatıda mahsur kalan ve itfaiye tarafından kurtarılan Nusret Ö, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Sema Ö'nün babası Necati K, gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının madde bağımlısı olduğunu iddia etti. Olay sırasında evde bulunmadığını anlatan Necati K, "Barışmak için evimize gelmiş, olumlu yanıt alamayınca önce kızımı merdivenden iterek yaraladı, ardından da evi ateşe verdi" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz