Çözüm Süreci

Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneği (DOSİAD) Başkanı Aziz Özkılıç, kendileri için en büyük teşvikin çözüm süreci ve barış olduğunu belirtti.

Çözüm Süreci
Çözüm Süreci
GİRİŞ 22.01.2015 17:40 GÜNCELLEME 22.01.2015 17:40

Özkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm süreci ve bölgedeki ekonomik yatırımları değerlendirdirdi.

Türkiye’nin siyasi ve sosyal olarak en parlak günlerini yaşadığını belirten Özkılıç, çözüm sürecinin siyasi ve sosyal anlamdaki başarısının yanında bir de hissetmeye başladıkları ekonomik kalkınmanın da gündeme getirilmesi gerektiğine işaret etti.

Başbakan Davutoğlu’nun makro ekonomik politikalar konusunda açıkladığı paketler ve bölgeye ilişkin olarak hazırlandığını bildikleri teşvik politikalarının çözüm sürecine önemli bir ivme kazandıracağına emin olduklarını vurgulayan Özkılıç, şöyle konuştu:

"Başbakan ve ekonomi kurmaylarının bölgeye uygun bir şekilde ve bölgeler arası eşitsizlikleri giderecek teşvik politikalarını yakın zamanda uygulamaya geçeceğine olan umudumuz tamdır. Bunun yanı sıra bizler için en büyük teşvikin çözüm süreci olduğunu, barış olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Umut ediyoruz ki çözüm süreci hayırlı bir şekilde nihayete erer."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır