Merzifon Emniyet Müdürlüğünden hastahane personeline güvenlik eğitimi

Merzifon Emniyet Müdürlüğünce, Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastahanesi personeline güvenlik eğitimi verildi.

Merzifon Emniyet Müdürlüğünden hastahane personeline güvenlik eğitimi
Merzifon Emniyet Müdürlüğünden hastahane personeline güvenlik eğitimi
GİRİŞ 28.01.2015 11:13 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:13

Toplum Destekli Büro Amiri İsa Ertatlı, verdiği eğitimde, suç ve suçlulara karşı nasıl güvenlik tedbirleri alınabileceğini anlattı.

Ertatlı, "Güvenlik tedbirleri konusunda vatandaşlarımızın, çalışanlarımızın zor durumda kalmasını istemeyiz. Güvenlikle ilgili, bilgi paylaşımı çok önemli. Bizler vatandaşlarımızla bilgi paylaşımı yapabildiğimiz sürece mahallesinde, sitesinde, kendi binasında, bulunduğu sokaktaki güvenlik açıklarını bizimle paylaştığında mağdur duruma düşmeden engellenecektir. İstatistiklerde gördüğümüz bina giriş kapılarımızın açık kalması, giriş çıkışların kontrolsüz olması, bu gibi durumlarda bina güvenliğinin ortadan kalktığı yönünde” dedi.

Hırsızın veya dolandırıcının hangi şekilde geleceğinin bilinmediğini anlatan Ertatlı, "Komşuya veya alışverişe giderken kısa sürede gelirim dediğiniz vakitlerde güvenlik zafiyeti oluşturulduğu için evinize girecek hırsızlara davetiye çıkartıyorsunuz. Sadece burada yapacağınız kapınızı kilitlemek olacaktır. Sizler çalışan insanlarsınız evlerinizde çoğu zaman kimse olmuyor eğer gerekli güvenlik tedbirlerini almazsanız sizler de aynı durumu yaşayacaksınız. Bunun için başınıza herhangi bir olay gelmeden gerekli önlemlerle birçok sıkıntıdan kurtulabilirsiniz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi