Başkan Çetinkaya, Mavikent Siteler Camisi inşaatını inceledi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahallesi Siteler mevkisinde hayırseverlerce yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Çetinkaya, Mavikent Siteler Camisi inşaatını inceledi
Başkan Çetinkaya, Mavikent Siteler Camisi inşaatını inceledi
GİRİŞ 30.01.2015 14:27 GÜNCELLEME 30.01.2015 14:27

Çetinkaya, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ile cami inşaatında inceleme yaparak, Mavikent Siteler Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Altınyürek'ten bilgi aldı.

Altınyürek, yaklaşık 500 konutun bulunduğu sitelerde camiye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu konuda site yönetimi ve hayır severler olarak caminin biran önce yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Caminin Selçuklu mimarisine uygun şekilde yapılacağını ifade eden Altınyürek, "İnşaatımız çok hızlı devam ediyor. Camimiz çok amaçlı olarak projelendirildi. Hedefimiz önümüzdeki Ramazan ayına kadar inşaatı tamamlayarak, halkımızın ibadetine açmak. Bu konuda büyük gayret gösteriyoruz" dedi.

Çetinkaya da cami inşaatının çok hızlı ilerlediğini, yapılmasına vesile olan ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Belediye olarak cami inşaatına kendilerinin de ellerinden gelen desteği verdiğini anlatan Çetinkaya, "İnşallah sizlerin istekleri doğrultusunda güzel bir cami yapılmış olur. Bizler de sizlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelin duvağını toplarken magandanın kurşunuyla vuruldu!
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!