Hayırsever vatandaştan hastaneye solunum cihazı bağışı

Mudanya ilçesinde banka emeklisi İlhan Bayık, maaşından biriktirdiği paralarla satın aldığı solunum cihazını Mudanya Devlet Hastanesi'ne bağışladı.

Hayırsever vatandaştan hastaneye solunum cihazı bağışı
Hayırsever vatandaştan hastaneye solunum cihazı bağışı
GİRİŞ 30.01.2015 16:20 GÜNCELLEME 30.01.2015 16:20

Bayık, satın aldığı akciğer solunum fonksiyon testi cihazını, eşi Güngül Bayık ve kızı Dilek Sezer ile birlikte Mudanya Devlet Hastanesi'nde Başhekim Cumhur Kara'ya teslim etti.

Başhekim Kara, yeni yapılan hastanelerine gerçekleştirilen bu tür bağışların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek İlhan Bayık ve ailesine teşekkür etti.

Cihazları kendileri almak istedikleri zaman prosedürün çok uzun zamana yayıldığını belirten Kara, "Ancak vatandaşlarımız bize bu tür bağışlar yapmak istediklerinde biz alacakları bir kaç yeri öneriyoruz ve gidip satın alıp bize bağışlıyorlar. Bu da zamanın kısalığı açısından çok önemli. Diğer bağış yapmak isteyen hayırseverlerin de desteklerini bekliyoruz" dedi.

Bayık da emekli maaşından birikim yaparak bu cihazı aldığını vurgulayarak, "Bu vazifeyi yapmak benim için bir şeref. Ömrüm ve maddiyatım olduğu sürece hastanemize bir şeyler katmaya devam edeceğim" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...