Akli dengesi bozuk zanlı dehşet saçıyor

Bingöl’de cinayet işledikten sonra çatıya çıkarak çevreye ateş açan akli dengesi bozuk olduğu belirtilen şahıs, 3 polisi yaraladı.

Akli dengesi bozuk zanlı dehşet saçıyor
Akli dengesi bozuk zanlı dehşet saçıyor
GİRİŞ 14.02.2015 11:44 GÜNCELLEME 16.02.2015 11:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bingöl’de 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, yaşıtı ve arkadaşı Yakup Polat’ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti. Kurşunlara hedef olan 3 özel harekat polisi yaralandı. Polis, 20 saati aşkın süredir ikna çalışmalarına devam ederken, keskin nişancılar elleri tetikle saldırganın cephanesinin bitmesini bekliyor.
 

Küçük Sanayi Sitesi’nde mobilyacılık yapan akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı, Bingöl Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada henüz bilinmeyen nedenle arkadaşı ve yaşıtı Yakup Polat’ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevrede bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

"BENİM İÇİN HER ŞEY BİTTİ"

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi.  Katil zanlısının açtığı ateş sonucu 3 özel harekat polisi yaralandı. Saldırganın “İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti’ sözleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat'a ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Silahlı zanlı çatıdaki eylemine devam ederken, geniş güvenlik önleminin alındığı bölgeye saatlerdir kimse yaklaştırılmıyor.

YORUMLAR 24
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya! yeter artık be... etrafa ateş açıp zarar veren bu herifi de vurdurmuyorsanız, polisliği ortadan kaldırın. gerek yok o zaman.
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    birini vurmuş olsun, 3 polis yaralamış olsun, biz ikna edelim.... savcının umrunda mı yaralanan polisler. ikna edin, müdahale etmeyin diye takimat veriyor, sonra kaç polis yaralı kaç kişi ölür hesap yapıyoruz. bi tane insan evladı çıkıpta keskin nişancı şunu bacağından vursun demiyor. herkes sıcak koltuğuna sıkı sıkıya tutunmuş öylece izliyor.
    Cevapla
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    savcı izin vermiyor,bilmeden konuşmayalım..
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp size ya karşınızdaki bir insan.Ne yaşadığını bilmiyoruz.Belki pişman olup tevbe edecek.Bizde bu önyargı ve suizan olduğu sürece adam olmayız.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölümü çoktan hakediyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer