Katilin amcası: Soyadımı değiştiriyorum

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in amcası Behzat Altındöken, soyadını değiştirmek istediğini söyledi.

GİRİŞ 17.02.2015 14:54 GÜNCELLEME 17.02.2015 15:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Behzat Altındöken, yeğeninin Özgecan Aslan'ın öldürülmesi olayına karışmasıyla ilgili işlettiği kuyumcu dükkanında gazetecilere açıklamada bulundu.

Konuşacak bir şey bulamadığını ve üzgün olduklarını ifade eden Behzat Altındöken, sanık Ahmet Suphi Altındöken'in böyle bir olayı gerçekleştirebilecek bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti.

"BU SOYADI TAŞIMAKTAN UTANIYORUZ"


 

Behzat Altındöken, bir gazetecinin "Soyadınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi: "Zaten biz onlarla görüşmüyorduk. Bu soyadını taşımaktan utanıyoruz. Bizim kızımızın da başkasının kızının da başına gelse aynı şey. Zor bir durum, utanıyoruz. 70-80 yıllık bir soyad... Yazık, sülalede bir tane kötü insan yok. Soyadımı değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirince ne olacak. Endişe ediyoruz, kötü bir leke ama her aileden bir pislik çıkabilir ama biri çıkınca herkesin başı yanamaz. Allah kimsenin başına vermesin, biz onlardan daha fazla üzülüyoruz. Biz, hem onlara hem kendimize üzülüyoruz."

YORUMLAR 8
  • erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim insan aileyi dışlayacağına sahip çıksan iyi olmazmıydı en kolay olanı yapmışınız bir de utanmadan sıkılmadan masum 3 yaşındaki çocuğu piskopat yapıp duvara kafa atıyo gibi laflar edip kendini haklı çıkarmaya çalışıyon.hani bi söz varya bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
    Cevapla
  • ümit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişinin yaptığı için bütün sulaleyi suçlamak dogru degil
    Cevapla
  • ıst 9 yıl önce Şikayet Et
    kardesım bır kısının yaptıgını herkese baglamayarın senın basınada gelırse anlarsınnn
    Cevapla
  • zengin sapık 9 yıl önce Şikayet Et
    zenginler hep azar.
    Cevapla
  • suçumuz neydi bizim 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda aile birliği, saygı sevgi yok varsa yoksa itibar, reklam... adamı koruyan kollayan, gözeten bir ailesi olsa zaten bu adam senden benden mülayim olurdu mesele gen!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak