Kızdıran 1 Nisan şakası: Başkan kazada öldü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde belediyede çalışan Ramazan Özkök, s Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın trafik kazasında öldüğünü paylaştı.

Kızdıran 1 Nisan şakası: Başkan kazada öldü
Kızdıran 1 Nisan şakası: Başkan kazada öldü
GİRİŞ 01.04.2015 11:18 GÜNCELLEME 01.04.2015 15:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde belediyede çalışan Ramazan Özkök, sosyal paylaşım sitesindeki profilinden Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın trafik kazasında öldüğü yönünde bir paylaşım yaptı. Paylaşımın altına yorum yapan Nazillililer, Özkök'ün 1 Nisan şakası yaptığını yazdı. 

Nazilli Belediyesi'nde çalışan Ramazan Özkök, sosyal paylaşım sitesindeki profilinden MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın trafik kazasında öldüğünü yazdı. Belediye Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Özkök'ün paylaştığı mesajda, "Haluk Alıcık Hakkın rahmetine kavuşmuş. Ankaraya giderken kaza geçirmiş. Allah günahlarını affetsin ve yarın öğle namazında Koca Camisi'nden Eğriboyun Mezarlığı'na kaldırılacak. Duyurulur Allah rahmet eylesin" ifadesine yer verdi. İletinin altına yazılan yorumlarda Özkök'ün Başkan Alıcık hakkında 1 Nisan şakası yaptığı söylendi.

Aynı saatlerde evinde uyuduğu bildirilen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, konuyla ilgili henüz bir yorum yapmadı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Yaşar PELVAN 9 yıl önce Şikayet Et
    belediye yatış yeri tabi yapacak bir şey yok can sıkıntısından yapılmaması gereken şakaları yapıyorlar araştırsan hepsi torpille ordalar
    Cevapla
  • Ayhan KALENDER 9 yıl önce Şikayet Et
    ey milliyetçi mhp, tarihini bilmezmisin? 1 nisan şakası nereden çıktı biraz araştırın ey Müslümanlar. haçlıların, Müslümanları kandırarak, çoluk çocuk bebek demeden katlettikleri sonra da her yıl şaka olarak nitelendirdikleri bir gün bu. Buna nasıl kanarsınız, nasıl alet olursunuz.
    Cevapla
  • Metin DURAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Eşek şakası diye bir tabir vardırya, ha işte o bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz