Kocasakal, Adliye'ye geldi ortalık karıştı!

İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın da aralarında bulunduğu avukatlar adliyede arbede çıkarınca polis müdahale etti.

GİRİŞ 03.04.2015 16:46 GÜNCELLEME 03.04.2015 23:44
Bu Habere 410 Yorum Yapılmış

Avukatların günboyu süren, 'aranarak içeriye alınma' tepkisine çevik kuvvet polisleri müdahale etmişti. Süren gerginlik üzerine Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, adliyenin özel güvenlik amirleriyle görüştü. İçeriye aranmadan girmek isteyen avukatlara destek olan Kocasakal, Polise 'At beni, hadi beni de dışarı at' diye bağırınca müdahale geldi.

KOCASAKAL ARADA KALDI

Konuşmasının ardından avukatların çevik kuvvet müdahalesine de maruz kaldıklarını bildirmesi üzerine Ümit Kocasakal ve yönetim kurulu üyeleri çevik amirleriyle görüşmek istedi. Bu sırada arama yapılmadan geçen avukatlar, Kocasakal'ı takip edince çevik kuvvet tarafından önleri kesildi. Duruma tepki gösteren Kocasakal, polisle avukatlar arasına girdi. Bir süre sonra Kocasakal'ın da aralarında bulunduğu gruba polis kalkanlarıyla müdahale etti. Arbede sırasında Ümit Kocasakal dahil birçok avukat, ezilme tehlikesi geçirdi. Avukatlar, adliye dışına çıkarılırken ezilme tehlikesi atlatan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal yaşananlara tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 410
  • kamuran 9 yıl önce Şikayet Et
    Benin merak ettigin : neyi görecekmisiz bundan sonra? Emir verip tüm avukatlar silahnacak mi? yoksa sende baska bir SAVCIMIZI mi sehit edeceksim? Kurallara ve Güvenlige uyucaksin. mecdursun. YA INSAN GIBI UYACAKSIN YADA IT GIBI UYDURACAGIZ SIZI.
    Cevapla
  • ramazan 9 yıl önce Şikayet Et
    Avukatlar devlet gorevlisimi de x-ray cihazindan gecmiyor,zorunlu hale getireceksin,bu devletin belirli zorunluluklari yasalarla belirtilmeli,sen git bunlari ovdugunuz avrupada yapin bakalim basiniza neler geliyor,dinsiz ve soysuzlar ulkeyi zorbalikla yoneltmiye kalkiyor yazik,polislere yetki verip isi bitireceksin
    Cevapla
  • erke 9 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin dediğin polisin kim olduğunu anladın mı asıl sen kimsin topsakalmısın nesinnn parayla kiralanmış sözcüsün başka hiçbişey değilsinn
    Cevapla
  • sahın 9 yıl önce Şikayet Et
    avukat olmussun ama adam olmamıssın kucuk sakal adam ol adam sansınlar
    Cevapla
  • Bozok 9 yıl önce Şikayet Et
    Temiz bi dayak cekeceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı