Aydın'dan kısa kısa

Ccedil;ine'de, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Aydın'dan kısa kısa
Aydın'dan kısa kısa
GİRİŞ 19.04.2015 15:02 GÜNCELLEME 19.04.2015 15:02

Kızılay tarafından Çine Müftülüğü ve Çine Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen kampanyada, polis memurları ve müftülük personeli kan bağışında bulundu.

Çine Müftüsü Feyyaz İdin, kan bağışının, kan bağışında bulunan kişinin kendi sağlığına olan katkısının yanı sıra insanlığa yapılan bir yardım olması nedeniyle yardımların en güzelleri arasında yer aldığını ifade etti.

Nazilli Yurt Müdürlüğü'nde konferans ve konser

Hafta dolayısıyla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Nazilli Yurt Müdürlüğü'nde de "Efendimiz" konulu konferans ve tasavvuf müziği konseri düzenlendi.

Yurt müdürü Ali Dayanık, etkinlikte yaptığı konuşmada, hazırladıkları programlarla yurtlarda barınan gençliğe farkındalık yaratarak, motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal gelişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi yeşerecek

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi'ne, 9 bin 300 adet fidan dikileceği bildirildi.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, yaptığı açıklamada, organize sanayi bölgesinde yaklaşık 200 dönüm alanın ağaçlandırılarak, bölgenin tamamen yeşil alana dönüşeceğini kaydetti.

Nazilli Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez ise ağaçlandırma projesi kapsamında alana kara selvi, fıstık çamı, defne, dut, ıhlamur, ateş dikeni, zakkum fidanlarının dikileceğini söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...