Diyarbakır’da belediyeden askere 'yol teşekkürü’

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yol genişletme çalışmasında, 7’inci Kolordu Komutanlığı duvarını 8- 10 metre geriye çekti.

Diyarbakır’da belediyeden askere 'yol teşekkürü’
Diyarbakır’da belediyeden askere 'yol teşekkürü’
GİRİŞ 21.04.2015 14:50 GÜNCELLEME 22.04.2015 09:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı ile yapılan anlaşma protokolüne göre, yıkılan ihata duvarının yerine, belediye tarafından 2 milyon lira harcamayla yeni bir duvar yapıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili DBP’li Fırat Anlı, projenin Diyarbakır tarihinde bir ilk olduğunu belirterek, 7’inci Kolordu Komutanlığı ile söz konusu güzergahtaki işyeri ve ev sahiplerine projeye verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

DİYARBAKIR’A DAVET

Projeye destek ve katkı sundukları için 7’inci Kolordu Komutanlığı, işyerleri, firmalar ve ev sahiplerine teşekkür eden Anlı sözlerini şöyle tamamladı: "Diyarbakır’ın modern bir kent olduğunu kentin girişinde hissetirceğiz. Kentin diğer girişlerinde de bunu yapıyoruz. Türkiye’de yaşayan tüm yurttaşlarımızı Diyarbakır’ı gezmeye, ziyaret etmeye davet ediyoruz. Algılarındaki, televizyonda gördükleri, düşündükleri Diyarbakır’ın çok ötesinde çok farklı, çok güzel, çok tarihli ve çok kütürlü bir şehirle karşılaşacaklar. Kamu kurumlarına, halkımıza, işyeri sahiplerine, sivil insanlara bu çalışmamıza sundukları katkıdan ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu Diyarbakır açısından geri dönülmez yeni bir güzelliğinde başlangıcı olacaktır."

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 20
  • Erzurumlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen Diyarbakırı gezmek isterim. Çok güzel tarihi yerler duyuyorum.
    Cevapla
  • KURTALANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunda kamu yararı varsa gayet normal.... Büyütülecek bişey yok
    Cevapla
  • diyarbakırlı 9 yıl önce Şikayet Et
    resme bakılırsa 850 900 metre bir duvar söz konusu 2 milyon lira harcamak için herhalde altın kaplama yaptınız ..
    Cevapla
  • Hopalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Resimde gözükmeyen kısım ne olacak. Resimde gözükmeyen kısmı bedava mı yapıldı acaba?
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    900 metre duvara kaç ton Demir Harcandı sence kaç metre Küp beton kullanıldı kaç gün kaç kişi çalıştı . bence gayet makul bir fiyat ayrıca eski Yıkılan duvarın yıkım işleri maliyetini söylemiyorum bile
    Cevapla
  • sançes 9 yıl önce Şikayet Et
    asker şehrin merkezinden çekildiği an yerine bizimkiler anında ya rezidans yada alışveriş merkezini dikiyor.çekilmese daha iyi hiç olmasa yeşillik görüyoruz.
    Cevapla
  • Körfez 9 yıl önce Şikayet Et
    askeriyelerde çok fazla gereksiz arazi var.zamanında şehirler boş ken yapılmış sonra da çevrelerine şehirler kurulmuş.şimdi çoğu işe yaramıyor.küçültülüp yol hastane okul vs.yapılabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!