Mehir Vakfı ile 25 çift dünya evine giriyor

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Yalova Belediyesi iş birliğinde Yalova'da düğünleri yapılacak 25 çift, Konya'da alışveriş yaptı.

Mehir Vakfı ile 25 çift dünya evine giriyor
Mehir Vakfı ile 25 çift dünya evine giriyor
GİRİŞ 04.05.2015 15:35 GÜNCELLEME 04.05.2015 15:35

Kurulduğu günden bu yana binlerce çiftin yuva kurmasına yardımcı olan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, 24 Mayıs'ta Yalova'da düğünü yapılacak çiftlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Genel Müdürü Aygül Erdem, yaptığı konuşmada, 2015 yılı faaliyet programlarında yer alan Yalova Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyecekleri toplu düğün programı ile ilgili hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Toplu düğün töreninde bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyecek 25 çiftin kişisel kıyafetlerini kendilerine takdim ettiklerini belirten Erdem, şunları kaydetti:

"Misafir ettiğimiz çiftlerimize nişanlık, gelinlik, abiye kıyafetler, damatlık takımlar ve ayakkabılarını bedenlerine uygun olarak 2 ayrı depomuzda beğenerek ve seçerek alma imkanı tanıdık. Gençlerimize aynı zamanda Konya'nın yöresel yemeklerini ikram etme ve Konya'yı tanıtma şansı bulduk. Vakfımız tarafından hazırlanan ev eşyalarını ve düğün paketlerini de programın yapılacağı 24 Mayıs tarihi öncesinde Yalova'da kendilerine takdim edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...