Ankara'daki olay istihbaratı harekete geçirdi

Ankara'da Dışişleri Bakanlığı'nı endişelendiren esrarengiz bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Kapıları zorlayan kişi kim?

Ankara'daki olay istihbaratı harekete geçirdi
Ankara'daki olay istihbaratı harekete geçirdi
GİRİŞ 09.05.2015 13:46 GÜNCELLEME 09.05.2015 13:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Balgat’taki otoparkında bulunan, Türkiye’nin yurtdışındaki elçilik ve temsilciliklerinde kullanılmak üzere alınan zırhlı araçların kapılarının zorlanarak içlerine girilmeye çalışıldığı belirlendi. Akıllara ise böcek ve bomba korkusu geldi. 

KİLİT BÖLÜMLERİNDE HASAR

Şüpheli kişi ya da kişiler gizlice girdikleri otoparkta, girmeye çalıştıkları araçların kapılarının kilit bölümlerine hasar verdi. Şüpheli kişi ya da kişiler daha sonra otoparktan yine gizli şekilde çıkarak kayıplara karıştı.

BİR KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Terör ve istihbarat başta olmak üzere güvenlik birimleri alarma geçerken, bakanlık otoparkına olay yeri ve kriminal inceleme ekipleri sevk edildi. Otoparktaki güvenlik kameraları ve çevredeki MOBESE ile güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan detaylı incelemenin ardından, otoparkta şüpheli bir kişinin tespit edildiği öğrenildi.

KÖR NOKTADAN İÇERİ GİRDİ

Şüphelinin otoparktaki güvenlik kameralarının görüntüleyemediği, “kör nokta”dan içeri girdiği, kameralara yansıyan görüntüsünün de net olmadığı ifade edildi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Eylemin gerçekleştirilme nedeninin belirlenmesi ve olayın ardından kayıplara karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 15
  • Uyanık polis 8 yıl önce Şikayet Et
    Uyuyan polis, senin gibiler yüzünden bu ülke bu durumda sen ve senin mantığımdaki kişileri çalıştırmasınlar o zaman herşey düzelir.
    Cevapla
  • Doğrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    İnanılmaz ihmal. Hırsızlar kapıyı zorlayıp zarar verdiğine göre amatör kişiler. Adi suçlular bile böyle alanlara girebiliyorsa güvenlik sıfır demektir.
    Cevapla
  • mazlum 8 yıl önce Şikayet Et
    özel güvenlik taşeron çalışanı olsa kapının önünde suç ona kalmıştı gene taksimde turistlere cinsel saldırı olmassın diye dünya önlem alınır ama gel görki adli vb bu gibi yerler zayıf gene suç özel güvenligindir :) :)
    Cevapla
  • uyuyan polisler 8 yıl önce Şikayet Et
    yuzde yuz o parkda calisan kim varsa ondan bilgi alarak buraya gelmis olmalilar, devlet guvenlik yerlerinde hic bir dogulu halki calistirmamali cunku israilliyi bile icere sokar o kadar guvenilmez toplum bunlar, devlet bu hainleri yok etmese bunun arkasi daha kotu seyler olacagi gosteriyor.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    İçerden biridir o, kör noktayı nereden bilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...