İstanbul'daki Kütahyalılar "Cimcik Günü"nde buluştu

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesinin, iş adamı Durmuş Candan, Sabiha Özpaçacı ve Sema Özpaçacı'nın katkılarıyla düzenlediği "Cimcik Günü" yapıldı.

İstanbul'daki Kütahyalılar "Cimcik Günü"nde buluştu
İstanbul'daki Kütahyalılar "Cimcik Günü"nde buluştu
GİRİŞ 25.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 25.05.2015 09:30

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pendik ilçesindeki Candan Makina tesislerinin yemek salonu ve bahçesinde, Şube Başkanı Metin Bedir'in konuşmasıyla başlayan programda, İstanbul'da yaşayan Simavlı Efeler adlı grup, zeybek oyunlarını oynadı. Oyunu ilgiyle izleyen misafirler, grubu alkışladı.

Darıca Kütahyalılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından Candan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Candan, Metin Bedir ve Simavlı efe Ömercan Atak'a hediyeler takdim edildi.

Kütahya yemek kültüründe önemli yeri olan tarhana çorbası, tereyağlı yoğurtlu cimcik ve un helvası ikram edilen etkinlikte uzun süreli sohbetler etme imkanı bulan konuklar, mutlu ve huzurlu bir şekilde 27 Haziran'da Kartal Titanic Otel'de gerçekleştirilecek iftarda tekrar buluşmak üzere vedalaştı.

Kütahya ve İstanbul’da İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan Vali Celalettin Cerrah'ın teşrif ettiği "Cimcik Günü"nde, İstanbul Gümrükler Başmüdürü Halil İbrahim Bozkuş, iş adamları Doğan Güral, Mehmet Ali Korkmaz, Yaşar Efe, Bahattin Yıldırım, avukatlar Hasan Algül, Feridun Girgin, Turan Coşar, Kamil Ata, Prof. Dr. İlhan Topaloğlu, Uzman Dr. Altan Erdem, mühendisler Ömer Faruk Hepgür, Bayram Korkmaz, Azmi Şamlıoğlu, Yeminli Mali Müşavir Cihat Ener, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yüksel Önal, Emekli Albay Ahmet Saltık, eski KİYD İstanbul Şubesi başkanlarından Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Halit Ceylan ve Doç. Dr. Tevfik Özpaçacı, TRT sanatçısı ve Yüksek Mimar Mustafa Hisarlı, Mehmet Hilmi Çetin ile ailelerinin yanı sıra KİYD üyeleri ve üniversite öğrencileri hazır bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti