Siirt'te Ak Partililere saldırı

Siirt'te Ak Parti Gençlik Kolları üyesi dört kişi HDP seçim bürosundaki bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Siirt'te Ak Partililere saldırı
Siirt'te Ak Partililere saldırı
GİRİŞ 28.05.2015 19:07 GÜNCELLEME 28.05.2015 19:09
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Siirt'te Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı miting ardından Ak Parti Gençlik Kolları üyesi dört kişi, Tillo Caddesi'nde bulunan HDP seçim bürosundaki bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Olayda AK Parti Siirt Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Elif Ekinci, gençlik kolları üyesi Merve Yılmaz, Yeter Timurtaş ve Şemsettin Şeker darbedildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, grubu biber gazı kullanarak dağıttı.

Bu arada HDP seçim bürosu önünde Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Volkan Şen ile DBP İl Başkanı Reşit Teymur arasında tartışma yaşandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 47
  • 7 haziran 8 yıl önce Şikayet Et
    selocan konuşsun bu konuda bir değerlendirme yapsın da duyalım. işine gelmeyene kör sağır oluyor ama bu millet onun gibi değil herşeyi görüyor duyuyor. Allahın izniyle bu seçimlerden sonra herşey daha güzel olacak.
    Cevapla
  • ATA 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş kardeşe saldırırmı çok ayıp ama!
    Cevapla
  • siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    siirtin yerlisi arap ve türk kökenlidir.Bazı değişimleri kabullenememiş millettir osmanlıdan kalan değerlere sahip çıkmaktadır.Eski dillerini konusmakta osmanlıdan kalan ilimleri ile alimler yetişmektedir.Çevre köylerden gelen cahil kesimlele siirtte kısmen olsa hüküm sürmeyi başardılar.Bunların çoğunluğu dtp yi desteklemektedirler her gecen gün çogalmaktalar.Nerdeyse gerçek siirtliler azınlılığa düşmüştür.En son 7-8 ekim olaylarında yerlis siirtliler büyük göç vermiştir.Siirt tek çaresi ak partidir.Gerçek vatan sever siirtliler kara leke sürmüşlerdir.
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    sizinde sonunuz yakindir
    Cevapla
  • Bakiy canan 8 yıl önce Şikayet Et
    Halkın etek partisi çok şımardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Alçakça anlaşmayı duyurdu!