Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:

"Bir tek suretle gideriz buradan. Ne zaman? Millet bize 'git' dediği zaman, başka türlü gidişimiz yok. İşte onun için bize, 'kal, seninleyiz, bizi sen idare et' dediğiniz, Allah izin verdiği müddetçe buradayız"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:
GİRİŞ 28.05.2015 22:07 GÜNCELLEME 28.05.2015 22:07

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bir tek suretle gideriz buradan. Ne zaman? Millet bize 'git' dediği zaman, başka türlü gidişimiz yok. İşte onun için bize, 'kal, seninleyiz, bizi sen idare et' dediğiniz, Allah izin verdiği müddetçe buradayız" dedi.

Akyazı ilçesinde bir tesiste sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen İslam, 7 Haziran seçimlerinin son yıllarda geçirdikleri kader seçimlerinden biri olduğunu söyledi.

"Her seferinde 'tamam bu sefer şeytanın bacağını kırdık' diyoruz ama maalesef şeytanlar o kadar çok ki biz kırıyoruz, onlar yeşeriyor" ifadesini kullanan İslam, "Olsun. Allah'a hamdolsun, biz de bu iman, güç ve birlik olduktan sonra hepsinin üstesinden geliriz inşallah. Bu sefer de geleceğiz inşallah" dedi.

İslam, 13 yıl önce yoksul ve zenginlerin hastanesinin ayrı olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"AK Parti iktidara geldi, dünyada bugüne kadar görülmemiş sağlık devrimi gerçekleştirdi. Bütün hastaneleri tek çatı altında topladık. Zengini, fakiri, genci, yaşlısı yok, herkes aynı hastaneye gidiyor, aynı ezcaneden ilacını alıyor. 18 yaşına kadar herkesin genel sağlık sigortasını devlet ödüyor. 18 yaşından sonra da mali durumu uygun olmayan 9 milyon 300 bin vatandaşımızın genel sağlık sigortasını devlet ödüyor. Devlet, diş hekiminin parasını bile ödüyor. Avrupa ve Amerika'nın hiçbir ülkesinde yok bu, Türkiye'de var. Allah'a hamdolsun AK Parti zamanında var. Bütün bunları yapabildiğimiz için müftehiriz."

Karşılarına şimdi "paralel cephe" çıkarıldığını ifade eden Bakan İslam, "Dün birbirine düşman olanlar, bugün 'kanka' oldular, kankardeşler. HDP'yle MHP, ikisiyle birlikte CHP, onlarla birlikte paralel terör örgütü ve en son onlara katılan DHKP-C, altısı birden AK Parti'nin karşısındalar ve şunu söylüyorlar; 'AK Parti'ye oy verme, ister MHP'ye ister HDP'ye oy ver,' Bunu söylüyorlar, bu kadar omurgasızlar, dik durmayı bilmiyorlar, ayıp ediyorlar" şeklinde konuştu.

İslam, onların desteklediği medyanın "yüzde 52 ile gelen Cumhurbaşkanı, idam olunacak" diye manşet attığını, üstüne Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini koyduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Aba altından sopa gösteriyorlar. 'Fazla ileri gittin Tayyip Erdoğan, seni de Mursi gibi yaparız' diyorlar. Ben de bu memleketin tek kadın bakanı olarak onlara diyorum ki; hodri meydan, neyiniz varsa dökün ortaya, el mi yaman bey mi yaman. Allah'ın verdiği canı, Allah'tan başka alacak yoktur. Bizi hiçbir şeyle korkutamazsınız. Bir tek suretle gideriz buradan. Ne zaman? Millet bize 'git' dediği zaman, başka türlü gidişimiz yok. İşte onun için bize, 'kal, seninleyiz, bizi sen idare et' dediğiniz, Allah izin verdiği müddetçe buradayız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler