Samsung Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı ne kadar?

Samsung firmasının geliştirmiş olduğu Galaxy Note serisi ile birlikte karşımıza çıkacak. Samsung Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı çıkış tarihi

Samsung Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı ne kadar?
Samsung Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı ne kadar?
GİRİŞ 07.07.2015 09:53 GÜNCELLEME 07.07.2015 09:54

Samsung Galaxy Note 5 Türkiye fiyatı çıkış tarihi nedir? Temmuz ayında piyasaya girecek olan cihazın daha sonrasında ise yalanlamış olduğu Note 5 için yeni bir tarihi ortaya çıkarttığını duyurdu. Yapılan iddialara baktığımız da Samsung tarafında Galaxy Note 5’in çok daha erken satış raflarında yerinin alınması isteniliyor. Bu nedenle de üretimde olduğu cihazını Ağustos aylarında duyurusunu gerçekleştirerek birkaç hafta sonra da cihazın satışını hedefliyor.

Normal şartlara baktığımız da ise yapılacak duyuruların devamlı olarak IFA etkinliğinde gerçekleştiren aynı zamanda bu yıl içerisinde bir yenisi daha düzenlenecek olan etkinlik içerisinde yuvarlak bir tasarıma sahip olan yeni akıllı saati Orbis’i tanıtmasını beklenen Samsung’un akıllı telefonları da tekrardan ayrı bir etkinlik içerisinde tanıtıp tanıtmayacağını bilinmiyor. Güney Kore asıllı akıllı telefon üreticisi henüz bu konu da sessizliğini koruyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber