Zaman gazetesine yalanlama

Adıyaman Valiliğinden, HDP'nin Diyarbakır mitingindeki patlamaya ilişkin tutuklanan zanlı hakkında Zaman gazetesinde yer alan habere tepki.

Zaman gazetesine yalanlama
Zaman gazetesine yalanlama
GİRİŞ 24.06.2015 15:23 GÜNCELLEME 24.06.2015 15:59
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "24 Haziran 2015 tarihli Zaman gazetesinde, 'Diyarbakır bombacısı saldırı günü takipten çıkarılmış' şeklinde bir haber yayınlanmıştır. İlimizle ilgili haberde geçen konular gerçekleri kesinlikle yansıtmamaktadır" denildi.

Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda 5 Haziran'da HDP'nin mitingi sırasında meydana gelen 2 ayrı patlama sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 100'ün üzerinde kişi yaralanmıştı. Patlamaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Adıyaman nüfusuna kayıtlı O.G, 10 Haziran'da "kasten öldürmek" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • DEMİRHAN 8 yıl önce Şikayet Et
    nasıl biliyorlar değil mi.yapan yaptıran elele kol kola.
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    zaman çalışanları bunlar muhtemelen oruçlu insanlar peki bu oruçlu müslümanlar iki üç gün önceki manşetlerinde cumhurbaşkanlığı iftar maliyeti ile ilgili nasıl iftira atıyor insan bu kadarmı dünya hırsından gözü döner ahireti satar.
    Cevapla
  • Eyüboğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mel'un gazete yeryüzünün en münafık örgütünün yayın organıdır. İsrail aşığı ve ümmet düşmanıdır.
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu gazeteleri alıp okuyanlar nefret suçu işleyen kişilikte olan insanlar olmalı ve zeka seviyeleri ne durumda her yalanı yutuyorlar sansasyon haberler
    Cevapla
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sağa sola gazete müsvettesini bırakıp bilmem kaç yüz bin satıyoruz diye yalan söylüyorlar.Geçmiş yıllarda abone olmak gibi hatalar yapmıştım,abone oldum iki gazete gelmeye başladı sorduğumda önemli değil bir gazete parası vereceksiniz dediler,yıllarca bedavadan gönderdiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti