Şanlıurfa'dan kısa kısa

Viranşehir'de 500 çocuk bayramlık elbiseyle sevindirildi

Şanlıurfa'dan kısa kısa
Şanlıurfa'dan kısa kısa
GİRİŞ 15.07.2015 13:44 GÜNCELLEME 15.07.2015 13:46

Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bayramlık elbise hediye etti.

Dernek Başkanı Murat Karadaş, yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardım çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

İlçede 500 ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık elbise hediye ettiklerini belirten Karadaş, yardımların yürütülmesine katkı sunanlara teşekkür etti.

Karadaş, yine ramazan dolayısıyla 200 aileye gıda yardımının yanı sıra yetim aileler için iftar organizasyonu da düzenlediklerini hatırlatarak, tek amaçlarının ihtiyaç sahiplerine gereken yardımı ulaştırmak olduğunu kaydetti.

- Viranşehir'de doktorlar ödüllendirildi

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, ilçede görev yapan 5 doktoru "Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.

Kaymakam Citer, Viranşehir 200 Yataklı Devlet Hastanesinde farklı branşlarda önemli ameliyatlar yapan Op. Dr. Şeref Okay, Op. Dr. Alper Aytekin, Op. Dr. Serkan Zengin, Op. Dr. Mustafa Yaşar ile Op. Dr. Semra Akkaya'yı makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Doktorluk mesleğinin zorluğuna değinen Citer, kaymakamlık olarak üstün başarı elde edenleri başarı belgesi ile ödüllendirdiklerini söyledi.

İlçede yapılmayan ameliyatları gerçekleştiren doktorlara teşekkür eden Citer, şunları kaydetti:

"Bizler her daim onların destekçileriyiz. Daha önce bu ameliyatlar ilçemizde yapılamıyordu. Vatandaşlarımız ya Şanlıurfa'ya yada başka bir şehre gidip ameliyat olmak zorunda kalıyorlardı. Ancak şimdi ise sağ olsun bu doktorlarımız göreve geldikleri günden itibaren büyük azim ve gayret göstererek bu ameliyatları gerçekleştirebiliyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de