Güneş'in son görüntüsü ortaya çıktı!

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldükten sonra testere ile parçalara bölünen Güneş K.'nın son görüntüsü ortaya çıktı.

Güneş'in son görüntüsü ortaya çıktı!
Güneş'in son görüntüsü ortaya çıktı!
GİRİŞ 02.09.2015 08:18 GÜNCELLEME 02.09.2015 08:18

İstanbul Şile'deki çöp toplama sahasında parçalanmış halde cesedi bulunan ve eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldükten sonra testere ile parçalara bölünen Güneş K.'nın son görüntüsü ortaya çıktı.

Şile'de 13 Ağustos'ta parçalanmış halde cesedi bulunan Güneş K.'nın (35), öldürüldüğü gün katil zanlısı Bayram F.'nin Ümraniye'deki evine doğru tek başına giderken kamera kayıtları ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde Güneş K., testereli vahşetin yaşandığı eve doğru ilerliyor. Polisin tespitlerine göre Güneş K.'nın bu kamera görüntülerinden yaklaşık beş dakika sonra girdiği evde ikilinin arasında bir tartışma yaşanıyor ve vahşet dakikaları başlıyor. Emniyette verdiği ilk ifadede cinayeti Güneş K.'nın erkek arkadaşı Ali B.'nin üzerine yıkmaya çalışan fakat çapraz sorgulamalarda katil zanlısı olduğu belirlenen Bayram F.'nin ceset parçalarını karanlık çöktüğünde bir saat 20 dakikalık sürede konteynırlara dağıttığı saptanmıştı. Bayram F. tutuklanmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez