Bugünün gençleri yarının geleceği!

Bahçelievler‘de yaşayan gençler, organizasyonunu Savaş Develioğlu’nun yaptığı programda siyasi büyükleriyle bir araya geldiler.

Bugünün gençleri yarının geleceği!
Bugünün gençleri yarının geleceği!
GİRİŞ 10.10.2015 13:02 GÜNCELLEME 12.10.2015 10:42

Bahçelievler Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde Gerçekleşen, “Bugünün Gençleri Yarının Geleceği” konulu konferansın organizasyonunu Savaş Develioğlu’nun sunumu ve moderatörlüğü ise Radyo &TV Programcısı Mikrofon Delisi yaptı. 

Konferansa, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Serap Yaşar, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti Bahçelievler ilçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Oktay Koçbıyık katıldı.

Konferans başladığında AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner,  gençleri yalnız bırakmayarak sürpriz yaptı.  Metiner, bir televizyon programına katılmak için selamlama konuşmasını yaparak konferanstan ayrıldı.

Konferans, katılım sağlayanların kısa öz geçmişlerinin okunmasının ardından, sırasıyla AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Oktay Koçbıyık, AK Parti Bahçelievler ilçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Serap Yaşar’ın kısa bir selamlama konuşmaları ile devam etti. Ardından son zamanların gündeminde olan Grup Tillo ‘nun “Ortağız Bir Namusa” yayınlandı. Salonda ki davetlilerinde eşlik etmesiyle coşku daha da artı.

Konferans’a “Ömer Faruk” Damga Vurdu

“Bugünün Gençleri Yarının Geleceği” konulu konferans daha sonra soru – cevap şeklinde devam etti. Gençlerin sordukları soruları karşısında, katılımcıların samimi ve açık yüreklilikle cevap vermeleri gözlerden kaçmadı.

Konferansa katılanlar arasında ailesi ile gelen 8 yaşında ki Ömer Faruk Yeni söz almak isteyince sahneye çağırılan Ömer Faruk, “Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım Ben Ömer Faruk, Büyüyünce Şehit Olmak istiyorum” Demesiyle salonda adeta bir duygu yoğunluğu yaşandı. Başta Küçük Ömer olmak üzere salonda ki davetliler gözyaşlarını tutamadı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ömer Faruk’u yanına alarak sıkı sıkı sarıldı ve gözyaşlarına engel olamayan Başkan Develioğlu ağlayan minik Ömer’i öperek sarılması salonda ki duygusal havayı daha da arttırdı.

Gençler Sordu Büyükleri Cevapladı

Konferansa katılan gençler, soru ve düşüncelerini ilgili yetkililere direk anlatma fırsatı buldu.

Sorulara içtenlikle ve samimi olarak cevap veren katılımcıların bu tavrı salondakiler tarafından takdir kazandı. 

Gençlerin özellikle Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na sosyal aktivite anlamında teşekkür etti. Başkan Develioğlu Gençleri Havuza Götürme Sözü verdi. Başkan Develioğlu ayrıca, Salonda katılım sağlayan herkese Çanakkale’ye götüreceğini herkesin Çanakkale’ye gidip bu ülkenin nasıl kurulduğunu bilmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Konferans daha sonra katılım sağlayan konuşmacılara plaket verilmesinin ardından davetlilerle bir arada hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı
22 yıldır çalıştığı belediyeye başkan oldu! Kazma kürek çalışmaya devam ediyor