Emniyet teşkilatında zam sevinci

Başbakan'ın Malatya'da açıkladığı müjde paketi polisleri sevindirdi. Paketle birlikte polis maaşlarına 240 ila 580 TL arasında zamlanacak.

Emniyet teşkilatında zam sevinci
Emniyet teşkilatında zam sevinci
GİRİŞ 30.10.2015 10:56 GÜNCELLEME 30.10.2015 10:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 'Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi'nden polis memurlarına 580 liraya varan zam çıkması emniyet teşkilatının yüzünü güldürdü.

Polislerin emniyet hizmet tazminatını yüzde 25 artıracaklarını söyleyen Başbakan Davutoğlu, polis maaşlarında 240 ile 580 lira arasında artış sağlanacağını söyledi. Bu sayede Emniyet teşkilatının sıkça dile getirdiği 3600 ek gösterge beklentisi büyük ölçüde karşılanmış olacak.

MAAŞLAR ARTIYOR

Emniyet hizmetleri tazminatında yüzde 25 oranında artışın önemine dikkat çeken Anadolu Polis ve Aileleri Rehabilitasyon Spor Kulüpleri (PARS) Birliği Genel Başkanı Ömer Ersan, “Emniyet hizmetleri tazminatının yüzde 25 oranında artışı ve ek 3000 gösterge, polislerin maaşlarında 276 TL'lik bir artış sağlayacak. Bu artışla komiser, amir ve müdürlerin derecesine göre 292 TL'den 519 TL'ye kadar artış olacak” dedi. Müjde paketinden polis memurlarına yönelik çıkan iyileştirmeleri değerlendiren Ersan, “Emniyet Hizmet Tazminatı artışı emekli maaşlarına, 340 TL ile 990 TL arasında yansıyacak. Davutoğlu'nun Malatya'da yaptığı açıklama, 3600 ek gösterge beklentisi olan teşkilatı biraz daha rahatlattı” diye konuştu.

KAYNAK: AYBİKE EROĞLU - YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 11
  • muharrem 8 yıl önce Şikayet Et
    emekliye yansıyacakmı yansırsa dua ederiz
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    polisin askerin hakkı ödenmez bu kahramanların ekonomik yönden huzurları saglanmalıdır zira güvenligin teminatı bu kahramanlardır şehitlerimize rahmet yaralı ve gazilerimize saglıklı ömürler dilerim polise sahip çıkın hakkını verin
    Cevapla
  • marlon 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis yapılacak zamdan emekli olmuş mensuplarda faydalanabilecekmi
    Cevapla
  • emekli polis 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayır emekli polisleri kapsamıyor
    Cevapla
  • SÖZ BİR ALLAH BİR 8 yıl önce Şikayet Et
    2007 de bu filmi izledik ve yarım kaldı. Ambara buğday girmeden, ekinim var diye sevinmeyin. Söz bir, Allah bir deyin. Belki utanma belası bu sefer sözlerini tutmak zorunda kalırlar.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Polislere verileceği söylenen zam emeklilillerine yansımıyor. Bilip bilmeden konuşmasın kimse.polis emeklisi zor durumda ve haketmedigi şartlarda hayatını idame ettiriyor.jandarma astsubay verdiğiniz 3600 göstergeyi gecesini gündüzüne katarak 24 saat pesinizde kosan,polis haketmistir mu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi