Askerliği özleyenlerin filmi: Can Tertip

18 Eylül 2015 yılında gösterime giren Can Tertip, dün akşam ilk defa Kanal D'de yayınlandı. Askerden kaçamaya çalışan bir erin hikayesini anlatan filmde yönetmen koltuğunda Bülent Kuka oturuyor. Can Tertip senaryosunu yazan grup ise: İlker Arslan, Cem Görgeç, Barış Erdoğan.

Askerliği özleyenlerin filmi: Can Tertip
Askerliği özleyenlerin filmi: Can Tertip
GİRİŞ 03.02.2016 15:51 GÜNCELLEME 03.02.2016 15:51

Dün akşam Kanal D'de yayınlanan Can Tertip, Google'da en çok aranan kelimelerden biri. Can Tertip filmi 2015 yılında yayınlandı. Hasılatı oldukça iyi olan film, Kanal D'de izleyicinin karşısına çıktı. Birçok beğeni alan Can Tertip filmin hikayesi ise iki askerin zıt karakterlerinden oluşan komedi. 

 Filmin hikayesi, kurnaz Şakir ve saf İlyas'ın askerde buluşması ve Şakir'in İlyası askerden kaçma olarak kullanmasından oluşuyor. Kurnaz Şakir'in başı beladadır ve bu beladan kurtulmak için de saflığından yararlandığı İlyas'ı kaçma planına dahil ettirir. Kurnaz Şakir'in planında komutanın arabasını çalmak vardır. Ve ikili (Şakir ve İlyas) karargahtan kaçar. Arabasının çalınmasından dolayı komutan Yılmaz bu olayı sindiremez ve kaçak iki askerin peşinden gider. Şakir ve İlyas İstanbul'a giderken, sinirküpü olan komutan Yılmaz peşlerinden gider.

TUĞBA ÖZERK İLK DEFA UZUN METRAJLI FİLMDE

Şarkıcı Tuğba Özerk ilk kez sinema karşısına çıkar. Şarkılarıyla mest eden Tuğba Özerk, sinema karşısında oldukça iyi bir rol çıkartmaktadır.

Can Tertip 18 Eylül 2015 yılında gösterime girmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması