Diz boyu suda arama yapıyorlar!

Yüksekova'da operasyona katılan güvenlik güçleri, zorlu koşullara rağmen arama tarama faaliyetlerine devam ediyor.

Diz boyu suda arama yapıyorlar!
Diz boyu suda arama yapıyorlar!
GİRİŞ 28.04.2016 13:35 GÜNCELLEME 28.04.2016 14:37

Yüksekova'da, 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan  ve bir hafta önce tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş RamazanGülle Operasyonu"  kapsamında arama tarama çalışmaları sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurları, Mezarlık, Cumhuriyet,  Orman, Yeni, Eski Kışla, Yeşildere, Esentepe, Dize ve Güngör mahallelerinde 40  gün süren başarılı operasyonlarla 200 dolayında terör örgütü mensubunu etkisiz  hale getirilmişti.

DİZ BOYU SUDA ARAMA

Güvenlik güçleri, ilçede vatandaşların ev ve iş yerlerine bombalı  tuzaklar kurduktan sonra tünel açıp barikat kurarak kullanılamaz hale getiren  terör örgütü PKK üyesi teröristlerin olası tuzaklarının imhası için büyük çaba  harcıyor.

Bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırılarına karşı elleri  tetikte bekleyen güvenlik güçleri, zorlu koşullara rağmen çalışmalarını bir an  olsun aksatmıyor.

Operasyon sırasında etkisiz hale getirilen teröristlerin bulundukları  bina ve mevzilerde yapılan aramalarda tır dolusu silah ile mühimmat bulan  güvenlik birimleri, gizlenmiş olabileceği değerlendirilen diğer mühimmatları  etkisiz hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede, yağışların ardından evlerin bahçelerinde oluşan ve derinliği  50 santimetreyi bulan su birikintilerinde çalışma yapan güvenlik güçleri,  faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber