Kadir Gecesi, Ayasofya Kur'an sesiyle çınlayacak!

Kadir Gecesi'nde Ayasofya’dan Kur’an-ı Kerim ve tekbir sesleri yükselecek. 3 saat sürecek programın büyük bölümü Kur'an tilavetiyle geçecek

 Kadir Gecesi, Ayasofya Kur'an sesiyle çınlayacak!
Kadir Gecesi, Ayasofya Kur'an sesiyle çınlayacak!
GİRİŞ 30.06.2016 11:20 GÜNCELLEME 30.06.2016 13:45
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Diyanet Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan sahur programı Bereket Vakti, “Bin aydan daha hayırlı” Kadir Gecesinde de Ayasofya’da olacak. 

GÖRMEZ KATILACAK

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in de konuk olacağı programda Görmez, İslam dünyasının içinden geçtiği bu süreçte, geceye ilişkin çok değerli bilgiler paylaşacak.

KUR-AN'I KERİM OKUNACAK

Eşsiz rahmet ve mağfireti bünyesinde barındıran, duaların, tövbe ve yakarışların karşılıksız kalmadığı, Ramazanın manevi atmosferinin zirveye ulaşacağı bu kutlu Gece’de, Ayasofya’da Kur'an'ı Kerim tilaveti okunacak.

EN İYİ HAFIZLAR ORADA OLACAK

Gecede ülkemizin en seçkin Kur’an okuyucuları ve Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında derece alan hafızlar, Kerim Kitabımız Kur’an’ı okuyacak, tekbir ve salatü selamlar Ayasofya’nın kubbelerinde yankılanacak.

EZAN İLE SON BULACAK

Fatih Koca ve ekibinin, tekbir ve salat-ı selam’lar ile gecenin neşvesini artıracağı Program, Fatih Koca’nın Ayasofya’dan okuyacağı ezan ile son bulacak.

Program Ali Bektaş’ın sunumuyla 2 Temmuz saat 00.30’da başlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 36
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hem bu kahraman milletin ebedî bir medar-ı şerefi ve Kur'an ve cihad hizmetinde dünyada pırlanta gibi pek büyük bir nişanı ve kılınçlarının pek büyük ve antika bir yadigârı olan Ayasofya Câmii'ni açın inşaallah
    Cevapla
  • adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    açın artık ibadete, daha ne bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    ya Namaz???
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey istihbarat birimleri Dikkatli olun çok sıkı önlem alın. Şu mübarek gecemizi Güven içinde idrak edebilmemiz için önce Cenab-ı Allah'tan emniytte olmamızı diliyorum. Sonra Allah güvenlik güçlerimize güç kuvvet Din-İslam ve Vatan sevgisi nasib eylesin inşaabllah.
    Cevapla
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya Türkiyenin kurtuluşu, Mescid-i Aksa islamın kurtuluşu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...