Canlı bombaların komşusu şok detayı anlattı!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan ve 42 kişiyi öldüren 3 canlı bomba hakkında son haberler geliyor.

GİRİŞ 30.06.2016 13:21 GÜNCELLEME 01.07.2016 07:42
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan 3 canlı bombanın Fatih’te kaldıkları dairede olası bir baskın için ikinci bir demir kapı yaptırdığı ve dairenin pencerelerinin açılmadığı için havalandırmayı klima ile yaptıkları ortaya çıktı.

Yaklaşık 3 ay önce peşin kira vererek Ardıç Apartmanı’na taşınan teröristler, dairenin camlarını güneşlikle kapattı. Oturdukları süre boyunca da güneşlikleri hiç açmadılar. Dairenin pencereleri de açılmadığı için havalandırmayı daireye bağlı klima ile yaptılar.

DİKKAT ÇEKEN DEMİR KAPI

Teröristlerin oturdukları dairenin çift kapılı olması dikkat çekti. Normal kapının üzerine bir de demir kapı yapılmıştı.

 Onları hiç görmedim. Ya bizi takip ediyorlardı. biz evden çıkarken girmiyor, çıkmıyorlardı

 Adını vermek istemeyen ve 41 yıldır aynı apartmanda oturan yaşlı kadın şaşkınlığını saklayamadı. Alt dairesinde oturanların bombacı teröristler olduğunu öğrenin yaşlı kadın şaşkınlığını, "Neyin üzerinde oturuyormuşum ben"diye dile getirdi.  Olayı duyduktan sonra sabaha kadar uyumadığını ve ağladığını söyleyen yaşlı kadın, "Onları hiç görmedim. Ya bizi takip ediyorlardı. biz evden çıkarken girmiyor, çıkmıyorlardı" dedi.

"KİRAYA VEREN KOMİSYONCUYA YALVARDIM"

Alt katındaki daireden sürekli olarak ses geldiğini söyleyen yaşlı kadın,"Ben komisyoncuya söyledim. ’Ne olur yalvarıyorum sana’ dedim. ’5 kuruş aşağıya olsun bir aileye verin’ dedim. ’Bilemezsin ne olduğunu’ dedim" diye konuştu.

 

YORUMLAR 73
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Videoyu dinlerken çok acele etmişim.Kadının anlatışında da kopukluk var.Giriyorlar çıkıyor korkuyorsunuz diyor.Polis korkma teyze dedikten sonra giriyorlar çıkıyorlar korkyorsunuz diyor.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesleğimi soran kişiye:Meseleğim, x kurumunda memurum.Fakat bazı insanların sorumsuz ve bilinçsiz davranmasına sinirleniyorum.
    Cevapla
  • varol ersin 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhtara soruşturma açılmalıdır.
    Cevapla
  • hakan soyer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim binada öyle değişik insanlar soğukkanlı ne yaptığını belli olmayan selamsız sabahsız insanlar görcem.Ben rahatsız olurum.Giderim söylerim polise,bunlardan rahatsız oluyoruz ne yaptığı belli değil,gizli gizli girip çıkıyorlar,diye polise bildiririm.Bu kadar basit.Yan gelip yatmakla bu teröristler yakalanmaz.Daha çok can yanar.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeği doğruyu yazıyorum adam gelmi hala sıf eleştirmek istediği için beni eleştiriyor. Bakın buraya yazdığın şeyler dolayısyla da cenabı hak sizleri görüyor. Ben burda doğruyu gerçeği göremeyeni cenabı hakka havale ediyorum.
    Cevapla
  • Rfk 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde meramını anlatabilseydin iyi olurdu. Hadi dil bilgisi yok. Onu geçtim. Hiç mi ardarda iki cümle kurmadın? Be Adam !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?