Nazlı Ilıcak'ın yeri tespit edildi

Darbe soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkan gazeteci Nazlı Ilıcak, Bodrum’da kaçtığı ortaya çıktı.

Nazlı Ilıcak'ın yeri tespit edildi
Nazlı Ilıcak'ın yeri tespit edildi
GİRİŞ 26.07.2016 00:18 GÜNCELLEME 26.07.2016 00:20
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

15 Temmuz başarısız darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör örgütü ve Paralele Devlet Yapılanması tarafından Türkiye’ye darbe girişiminde bulunulmuştu.

YERİ TESPİT EDİLDİ

Başarısız darbe girişiminin ardından FETÖ \PDY üyeleri tüm yurtta gözaltına alınmaya başladı.

Darbe girişimi soruşturmasında hakkında gözaltı kararı çıkartılan 42 gazeteci arasında bulunan Nazlı Ilıcak’ın yakalanması için Bodrum’da sabah saatlerinde başlatılan operasyonlarda Ilıcak’ın Güvercinlik’teki evinde, kuzeni Serhat Ilıcak’a ait malikanede, kız kardeşinin evinde ve Ilıcak ailesine ait teknede jandarma ve polis ekipleri tarafından arama yapılmıştı.

Yapılan aramalar sonucunda Ilıcak bulunamamış ve Bodrum’un bütün mahalleleri Emniyet güçlerince didik didik aranmaya başladı. Yapılan aramalar ve çalışmalar sonucunda Ilıcak’ın akşam saatlerinde Bodrum’dan kaçtığı ve Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Ekipler, Ilıcak'a ait olan Selara Bodrum isimli teknede arama yaptı.

ILACAK’IN EVİNDEN FETÖ LİDERİNİN KİTAPLARI ÇIKTI

Yakalama kararı çıkartılan Nazlı Ilıcak’ın Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan evinde, Bodrum İlce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Jandarma birimlerince yapılan aramalar sonlandırıldı.

Yapılan aramada Nazlı Ilıcak’ın yatak odasından 1 adet not defteri, şoförünün müştemilatında ise 6 Adet FETÖ lideri Fethullah Gülen in yazarlığını yaptığı çeşitli kitaplar ele geçirildi. El konulan malzemeler Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR 40
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    nazlı neden kaçıyorsun, suçun yoksa!!!!!!!!
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    oh ne ala sahillerde Bodrumlarda gez güya basın özgürlüğü adı altında ihanetin en kalleşini yap ondan sonra da batılılara çağrı yap. dört duvarı gör de hainlerin ne muamele gördüğünü anlarsın.
    Cevapla
  • Nazlanma 7 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı... Herşeyin mutlak bir bedeli var... Ödemelisin.. Ödeyeceksn... Öyle hoyrat ihanetin bedelini ö d e y e c e k s i n
    Cevapla
  • M.Ali Alacaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    İflas etmiş bir Gazeteci bu kadar malikane, yazlık ve lüks evlere ve daha nicelerine nasıl sahip olmuş. Savcılar, Maliyeciler nerede ?
    Cevapla
  • aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    titrek nazlı bir zamanlar darbe karşıtlığı ile başladığın gazeteciliği jübileyi yapmayıp işbirlikçi olunca kaçmakta çare olmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması