Darbeci albayın evinden çıktı!

Darbeci albayın odasında Kurtulmuş'un ismiyle Kalın ve Varank'ın ev adreslerinin yazılı olduğu not ele geçirildi.

Darbeci albayın evinden çıktı!
Darbeci albayın evinden çıktı!
GİRİŞ 11.02.2017 16:47 GÜNCELLEME 11.02.2017 16:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturması kapsamında, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda yapılan aramada, darbeci Kurmay Albay Murat Korkmaz'ın odasında, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un ismi ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank'ın isimlerinin ve adreslerinin yazılı olduğu not ele geçirildi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'na giren Özel Kuvvetler Komutanlığı ekipleri arasında olduğu belirlenen ve tutuklanan Kurmay Albay Murat Korkmaz'ın, Özel Kuvvetler 2'nci Tugay Komutanlığı, 4'üncü Bölüm Tabur Komutanlığı'ndaki odasında, soruşturma kapsamında arama yapıldı.

3 İSMİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA KAÇIRILMASI PLANLANAN KİŞİLER OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİYOR


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Kurmay Albay Korkmaz'ın 2'nci Tugay Komutanlığı, 4'üncü Bölüm Tabur Komutanlığındaki odasında yapılan aramada bir zarf bulundu. Üzerinde rakamla '5' yazdığı belirtilen zarfın içerisinde, 'Tatbikat Hazırlığı (Radar)' başlığı adı altında 21 maddelik not bulunan A4 kağıdı çıktı. Notlarda, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un isminin, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Varank'ın isimlerinin ve adreslerinin yazılı olduğu tespit edildi. Savcılık, not kağıdında ismi ve adresleri bulunan 3 ismin darbe girişimi sırasında kaçırılması planlanan kişiler olduğunu değerlendiriyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • fetöavcısı 7 yıl önce Şikayet Et
    birçok ilçe emniyet müdürünün darbe günü senelik izinde ve ne tesadüftür ki yine çoğunluk kısmının İzmirde biraraya geldiği söyleniyor !!!!
    Cevapla
  • liceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Davetiye mi bekliyorsunuz topla o zaman
    Cevapla
  • Zahid 7 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekon soruşturmaları zamanındaki gibi aynı, Bülent Arınç ı takip eden askerler yakalandıklarında ellerindeki kağıt parçalarını yutmaya çalışmışlardı, birde darbe planlarında cami bombalama falan vardı. Onların hepsine kumpas dendi hepsi aklandı. Şimdi intikam mı alıyorlar acaba. Perinçek cezaevinden çıkar çıkmaz bütün cemaatlerin kökünü kazıyacağız sonra da Tayyip Erdoğan'ların, Gül'lerin iktidarlarını yıkacağız demişti. Korkmaya başladım Perinçek ipleri eline aldı, hayırlısı bakalım...
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav heee heee
    Cevapla
  • uyanalım 7 yıl önce Şikayet Et
    malesef perinçeği kale alan pek yok ama çok güçlendi adam şimdi perinçeğin ergenekonu eskisinden 10kat daha güçlü yargı ve orduda kritik birimlere yerleştiklerinden perinçek Reise bile meydan okuyabiliyor rahatlıkla
    Cevapla
  • yenice 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hainler bitti derseniz yanılırsınız. bu hainlerin yaptıklarını sadece fetö ye fatura ederseniz yine yanılırsınız. abdülhamit dönemindeki ittihat-terakki olayı nı iyi analiz etmek lazım. fetöyle birlikte iç ve dış işbirlikçilerini göz ardı etmemek lazım.
    Cevapla
  • yurt dogan 7 yıl önce Şikayet Et
    Taksim meydani niye vaaaaaar
    Cevapla
  • MAARİF VEKİLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    inanın bu hain gürühun artıkları hala kamuda...MEB başta olmak üzere..hala çocuklar fetöcülere emanet...çok iyi soruşturmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı