Almanya'dan Erdoğan açıklaması! Uzun yıllar alacak

Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schäuble, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemdeki ifadelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Almanya'dan Erdoğan açıklaması! Uzun yıllar alacak
Almanya'dan Erdoğan açıklaması! Uzun yıllar alacak
GİRİŞ 26.03.2017 14:24 GÜNCELLEME 26.03.2017 16:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schäuble, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemdeki söylemlerini eleştirdi.

ALMAN OLMANIZ SİZİN ÇIKARINIZA

Schäuble, haftalık Welt am Sonntag gazetesine verdiği mülakatta, son günlerde alevlenen çifte vatandaşlık konusunda konuştu. “Bizim insanlara ‘eğer kalıcı olarak Almanya’da yaşayacaksanız, kendinizi buraya ait hissetmeniz ve Alman olmanız sizin çıkarınıza’ demeliyiz” dedi.

BENİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Müslüman kökenli göçmenler için “Ülkemiz ve vatanseverliğimiz için özel zorluklar oluşturuyorlar” diyen Schäuble, bu nedenle Almanya’da on yıl önce İslam Konferansını başlattıklarını söyledi. Uyum konusunda geriye doğru bir gidiş olduğunu kaydeden

UZUN YILLAR ALACAK

Schäuble,” Şu anda biz aslında acı bir gerileme yaşıyoruz. Erdoğan’ın söylemleri beni hayrete düşürüyor. Bu söylem, Almanya’da uyum konusunda onlarca yılda elde edilen gelişmeleri kısa sürede yok ediyor. Oluşan zararın giderilmesi uzun yıllar alacak” ifadelerini kullandı.

Almanya’nın 2015 yılında yaşanan sığınmacı akınında yanlış yaptığını da kaydeden Alman Maliye Bakanı,” Biz mülteci krizinin zorluklarına çok yavaş tepki verebildik. Ancak 2015 sonbaharındaki hatalarımızı düzelttik ve şimdi artık çok daha iyi bir durumdayız” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • HamidiyeSüvarisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır yalan söylüyorsun. Kölesi olduğunuz siyonist iblis kafir yahudiler sizi mankurtlamış ey almanlar. Farkında bile olmadan kafir siyonizme hizmet ediyorsunuz.Dediğiniz şeylerin olmasına gerek yok zaten siz yok olmaya yüz tutmuşsunuz.iyi bitişler.
    Cevapla
  • vicdansizlar 7 yıl önce Şikayet Et
    tayip erdogani sucluyor hic kedilerine bakmiyorlar tabi kimse sucluyum demez sn git vatan dasina gitmesine engel ol dusmanina desdek ol silah ver hergun mehmecgi sehit olsun cani yansin ic islerine karis hayir kanpanysi yap evet diyenlere yasak getir bakanlarina yapilacak seyler deyil bunlar sonrada cikip madurlari onuyorlar utanmadan sikilmadan bari konusmayin utaninda ayib be olmax bukadarida pes dogrusu hadi diyerleri neyse su pkkya silah vermeyi turkiyeye anbargo koymayi nasil izah edeceksiniz vicdan yok sizde musluman dusmanligi yapiyorsunuz
    Cevapla
  • Fuzul 7 yıl önce Şikayet Et
    Beter olmanız kısa yıllar alacak inşallah.
    Cevapla
  • Sabri 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş sosyal kesintilerimizi iade edin çekip gidelim Türkiye'ye. Neden sadece çalışanların kesintilerini iade ediyoesunuz. İşverenler de sonuçta çalıştırdığı kişinin geleceği için ödüyorlar. Neden el koyuyorsunuz? Karşılığında zaten emeklilik hakkından feragat ediyoruz. Türklerden kurtulmak istiyorsanız tümünü verin.
    Cevapla
  • MUSTAFA AKTAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    EEEEE Efendi siz almanların yaptıkları ne olacak utanmadan siz birşey yapmamış biz tek taraflı hareket etmişiz gibi. bizde bir laf vardır hatta bir tane daha yağ gibi üste çıkmak pişkinlik ne ararsan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı