Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil Saadet Parti'sini öve öve bitiremediler

Halk TV'de yayınlanan ve Uğur Dündar'ın sunduğu Müjdat Gezen ile Yılmaz Özdil'in katıldığı Halk Arenası programında Saadet Partisi'ni övgü dolu sözler sarf ettiler.

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil Saadet Parti'sini öve öve bitiremediler
Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil Saadet Parti'sini öve öve bitiremediler
GİRİŞ 08.04.2017 11:52 GÜNCELLEME 08.04.2017 11:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Daha güçlü bir Türkiye için anayasa değişikliğinde referandumda Evet oyu kullanacakların yanı sıra 16 Nisan referandumunda hayır cephesinde birleşen Saadet Partisi ve CHP kitleleri arasından bu aralar su sızmıyor.

Dönemin "Öğrenciler Cuma'ya gitti şok şok" haberciliği yapan gazetecisi Uğur Dündar'ın dindar/muhafazakar tabanı olan Saadet'i ve genel başkanını övmesinin nedeni tabii ki 16 Nisan referandumu.

Programda Uğur Dündar Karamollaoğlu'ndan "Entelektüel birikimi olan, demokrasiye inanan yurtsever bir insan" sözleriyle bahsederken, Yılmaz Özdil de Kıbrıs Barış Harekatı'nı örnek gösterdi.

UĞUR DÜNDAR

Şu sıralar Saadet Partisini ve başkanını yakından takip ediyorum. Karamollaoğlu, hakikaten çok olgun, evrensel demokrasi anlayışıyla çok tutarlı konuşmalar yapıyor. Kendisini ilk kez tanıdım bu konuşmalarla. Kendisinde bir yurtseverlik bir entelektüellik görüyorum.

YILMAZ ÖZDİL

Milli görüşle AKP bir yol ayrımında. Şu an yaşadığımız imece ortamı, Kıbrıs Barış Harekatı'ndaki imece ortamı. O dönem Erbakan'la Ecevit'in Kıbrıs'a çıkması neyse, bugün yapılan da aynı imecenin ürünüdür.

YORUMLAR 12
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatın acısını en iyi bilenlerdenim. Okulumuza gelip sırf başörtülü diye hocalarımıza baskı yapılırdı. Meslek okulu çıkışlı olduğumuz için üniversite sınavında full yapsak da birçok kişinin gerisine düşen de bizlerdik. Ogünlerin acısı hala geçmedi. Yürekleri sadece halk tv de konuşmaya yeter bunların.
    Cevapla
  • hah 7 yıl önce Şikayet Et
    eee dedeleri kaldı orda överler tabi
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayra alamet değil...
    Cevapla
  • Sade vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların hain ve dinsiz olduğunu cümle alem biliyor. Rahmetli Necmettin Erbakan hoca gibi kıymetli birinin kurucusu olduğu Saadet partisini bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • selcuklu 7 yıl önce Şikayet Et
    28 subati yaptiran bunlar refah partini kapattiran bunlar gericiler diye dalga gecen bunlar yani bu maymunlar simdide din dusmanlarinin yaninda gezen temel karayologlu icine siniyor demekki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...