'Gülen Bylock'tan mesaj paylaştı'

Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Paça, bir tanığın ifadesinde, FETÖ elebaşı Fethulah Gülen'in bizzat attığı mesajın olduğunu ifade etti. Paça, mesajın içeriğini de söyledi.

'Gülen Bylock'tan mesaj paylaştı'
'Gülen Bylock'tan mesaj paylaştı'
GİRİŞ 28.04.2017 19:02 GÜNCELLEME 28.04.2017 19:06
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, bir tanığın ifadesinde Gülen'in Bylock'tan attığı mesajın yer aldığını söyledi.

Paça, bu tanığın "2014 yılında ByLock'ta Fethullah Gülen tarafından gelen mesajda 'Allah bu milletin ordusuna büyük bir fetih daha nasip edecek. Onu da şanlı Türk subayları yapacak' yazıyordu. O zaman ne olduğunu anlamamıştım. 15 Temmuz'da bu mesajın ne olduğunu anladım.

'NİŞANE GİBİ BİR ŞEYDİ'

17-25 Aralık sürecinde 1 ABD doları cezaevine girenlerin ailelerine dağıtılmıştı. Bu plaket, bir nişane gibi bir şeydi. Zaten Fethullah Gülen'den gelen her ne ise o eve şeytan girmeyeceği anlamına gelirdi" ifadesini verdiğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 56
  • nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    kafir fetö cehennemde ne yapacaksın bakalım.Bütün teröristler nedense hep müslüman kılığına giriyor .Ama islam son din olarak dünya ya hakim olacak .
    Cevapla
  • Galip 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar sonradan pişman olacakları sözleri söylemeden önce ço dikkat etmelidir. Kendilerine bildirilen her haberi hemen doğru kabul etmeleri. Sonra onu çok büyük bir vebal altına alabilir. 9/HUCURÂT-6: Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun aslını araştırın. Yoksa bilmeden bir kavme sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz.)
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    asıl büyük şeytan o eve girmiş başka şeytan girebilirim?
    Cevapla
  • Fatıma 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeytana pabucunu ters giydirmiştir kendileri..!
    Cevapla
  • Tevarih 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi bu hain, gafil bunları söylüyor da zor zamanları için kendisine general rütbesi veren devletin geleceği ile vicdanı sızlamayanlara ne demeli.Gerçekten hainlikleri akılları çatlatacak düzeyde.Aklım hala almıyor.Nasıl inanmışlar ve hala inanıyorlar.Demek ki beyinlerini iyice sıyırmışlar,kazımışlar.Hayret ki ne hayret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı