O terörist hakkında karar çıktı, hâlâ sırıtıyor!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'ne saldırı hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi Oğuzhan Korkmaz ile birlikte olan ve gözaltındayken sürekli sırıtan Kaan A. da tutuklandı.

GİRİŞ 19.07.2017 12:07 GÜNCELLEME 19.07.2017 12:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün büyük bir titizlikle yürüttüğü operasyonda DEAŞ'ın saldırı talimatı verdiği 'Ebu Hüseyin' kod adlı Oğuzhan Korkmaz, kiraladığı 38 UU 962 plakalı minibüs ile Adalet Yürüyüşüne saldırı hazırlığındayken Kocaeli'de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı. Operasyon çerçevesinde Kayseri'de de Oğuzhan Korkmaz'ın eşinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı. 

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde sürdürülen sorguları sırasında doktor kontrolüne getirilenlerden biri olan Kaan A.'nın sürekli olarak kameralara sırıtması dikkat çekmişti.

Kaan A.'nın Hollanda doğumlu olduğu, ailesinin Hollanda'da yaşadığı öğrenildi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'ne saldırıyı planlayanlardan biri olduğu tespit edilen Kaan A. da Oğuzhan Korkmaz ile birlikte tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Ebu Hüseyin kod adlı DEAŞ üyesi Oğuzhan Korkmaz'ın eşi Ayla Korkmaz ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • yilmaz celikpazu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin kilicdaroglu almanya degil tum avrupayi yanina alsanda ruyan gerceklesmez avrupadan destek istemen vatana ihanettir.parti liderine yakismayan sozler
    Cevapla
  • Ducane 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasbunnallahu ve ni'mel vekil...
    Cevapla
  • Police 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü öyle pırıl pırıl durursa sırıtır. Şekli şemali değişecek ki acıdan gulemeyecek
    Cevapla
  • eswed 6 yıl önce Şikayet Et
    bıraksalardi ezıp gecselerdi ..
    Cevapla
  • Edirneli 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam'a en azılı kafirden çok zarar veren bu mikropları niye ortadan kaldirmiyorlar ??? Müslümanlar ne kadar iyi insanlar olsalar da bu ve bunun gibiler yüzünden hep önyargı ile yaklasilacak kimseler olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!