Adana'da bomba imha ekibini şoke eden tepki!

Adana'da bir esnaf, şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha ekibine tepki gösterdi ve paketi patlatmamasını istedi.

GİRİŞ 02.08.2017 07:37 GÜNCELLEME 02.08.2017 09:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Adana'nın Çukurova ilçesinde, aldıkları şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleriyle bir esnaf arasında tartışma çıktı.Toros Mahallesi'ndeki bir sokakta şüpheli paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bu sırada, paketin bulunduğu yerin karşısında iş yeri olduğunu iddia eden bir esnaf, olay yerine geldi. Bomba imha ekiplerine tepki gösteren esnaf, paketi bulunduğu yerden kaldırmak istedi.



'ONDA BİR ŞEY YOK'

Ekiplerle esnaf arasında yaşanan kısa süreli tartışmada, söz konusu kişi, "Patlayacaksa ben patlatayım. Burayı patlatırsanız esnaf kalmaz burada, onda bir şey yok, ben gideyim üzerine yatayım" diyerek polislere tepki gösterdi. Ekipler, bu kişiyi olay yerinden uzaklaştırarak çalışmalarına devam etti. Cihazla yapılan inceleme sonunda açılan paketten iç içe geçirilmiş çok sayıda poşet çıktı.

YORUMLAR 15
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Mantik'a bak !! Eger icinde patlayici yoksa , polis ufak patlayici kullandigi icin hic birsey olmaz cevreye.Demekki icinde patlayici oldugunu düsünüyor ama ayni anda bu bos diyor. Tuaf herif..
    Cevapla
  • Sadık 6 yıl önce Şikayet Et
    El deliye ben akıllıya hasret
    Cevapla
  • Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Butun paketleri o adam acsin.olene kadar
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işin içinde bu herif yoksa doktora gidip akıl sağlığımı kontrol ettirecem :)
    Cevapla
  • okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    millet kafayı yemiş ya bomba olsaydı ben o adamı ne yapardım polis olsam güvenlik güçleri doğru bir hareket yapmış.o adamın hareketleri şüpheli o kişinin dükkanıda kontrol edilmeli !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez