Saldırı hazırlığındaki 3 hücre üyesi yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik sürdürülen operasyon kapsamında saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen örgütün hücre üyesi 3 terörist yakalandı.

GİRİŞ 26.09.2017 16:48 GÜNCELLEME 26.09.2017 17:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a yönelik yürüttüğü çalışmada, saldırı hazırlığındaki bir hücreyi tespit etti. Terör polisi, 12 Eylül tarihinde iki ayrı ilçede tespit edilen 3 adrese yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.



Operasyonda sansasyonel eylem hazırlığındaki 2 Endonezyalı ve 1 Suriye uyruklu terörist yakalandı. Endonezya uyruklu E.D.P. ve M.T.M. ile Suriye uyruklu F.A.O.'nin tutuklandığı öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ulke multecı kynıyo coguda sapık hırsız terorıst
    Cevapla
  • feyza 6 yıl önce Şikayet Et
    ey Endonezya lılar bu Türkiye size ne yaptı anlamıyorum? ???
    Cevapla
  • istanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    arkdaşlar istanbul yol gecen hanı olmuş göçmenler emin önınde iş yerlerinde calışıyorlar suriyeliler tumenistnlı afganistanlı lokum satan iş yerlerinde adamların vizesi yok vizesiz gelişler . polis sormuyor sen kimsin nesin ver şu pasaportuna bakim diyen yok adam gelmiş iş bulmuş üstelik vizeside geçmiş . birde ben mülteciyim diyor herkese .ve para kazanıyor yunanisdanda avrupaya kaçıyorlar . ben isveçde bir göçmenle tanıştım restoranta türkçe konuşuyor az dedim nasıl geldin diyor turkiyede çalıştım para kazandim motorcu beni gecirdi gelmiş isvece kadar gelmiş peki vizen yokmuydu diyorum turkiyede vize soran yok .birde adam guluyor zoruma gitti
    Cevapla
  • millî kişi 6 yıl önce Şikayet Et
    yakalanan bu teröristler hemen infaz edilmediği için bunların kökü kazınmıyor...
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hergün daeşli militanlar yakalanıyor çoğu da yabancı sonu nereye varacak bir önlem almak lazım yakalamakla bitmiyor o zaman bu militan gelen ülkelerin vatandaşlarına sıkı denetim getirilmeli vizesi dolan yabancılar takip edilmeli ve sınırdışı edilmeliler Türkiye sonuçta dert babası değil kendi sorunlarımız bize yetiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!