Sokak ortasında dehşet! 2 polis açığa alındı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kadını sokak ortasında darp ettikleri iddiasıyla 2 polis görevden uzaklaştırıldı.

GİRİŞ 05.10.2017 06:33 GÜNCELLEME 05.10.2017 08:52
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Alanya'da bir kadının, 2 polis memurunca sokak ortasında darbedildiği ve kötü muamaleye maruz kaldığına yönelik ihbar üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.

Kadını darpederek, kötü muamelede bulundukları öne sürülen 2 polis memurunun açığa alındığı kaydedilen açıklamada, zanlılar haklarında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Değil bir insana, hiçbir canlıya karşı bu ve benzeri nitelikte bir fiilin ve davranışın kurumumuzca tasvip edilir hiçbir yanı, yönü ve de mazereti bulunmamaktadır. Emniyet teşkilatı olarak gerekçesi her ne olursa olsun bu tür şiddet ve kötü muamelede bulunduğu belirlenen görevlilerimiz hakkında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da asla hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyecektir." ifadelerine yer verildi.

POLİSİN ŞİDDET UYGULADIĞI KADIN GAZİPAŞA'DA BULUNDU

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 2 polis memuru tarafından saçından tutulup sürüklenen, copla dövülüp tekmelenen kadının Kırgızistanlı 40 yaşındaki R.A. olduğu belirlendi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 71
  • Carşi 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar vatan haindir.onların cezası idam
    Cevapla
  • Aev 6 yıl önce Şikayet Et
    ,,arkadaslar bazi kendini bilmez sözde yorumcular bu haberi kirletiyorlar,, ,,vay efendim siz bir bilseniz polisler o kadini neden dövdüğünü diye zirvaliyorlar,, Ben bilmem gerekeni biliyorum hiç bie polisin vatandașa bu șekilde davranma yetkisi yoktur.bu kadar "NOKTA,,
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razi olsun. Burada hiç kimse polisleri kötülemiyor. Bu dayakci serserilerden bahsediyoruz ,acaba bunlar hangi canavarlardan türedi diye.
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kötü olay. Hakim yok, savcı yok, polis ben varım diyor . Sonuc böyle vaka lar rüşvet i doğurur. Ne isterse alır
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Antalyada bu hanimefendi hangi is acigimizi gordude geldi oralara.Malesef oturma izni ve calisma izni nasil aliyorlar Almanyadan gocmen kanunu getirelimde bir kere faydasi olsun Ama alirmiyiz;)
    Cevapla
  • Temel susss 6 yıl önce Şikayet Et
    Temel ușagum senin derdin nedir. Konuyu saçmaliyorsun .dayak atiyorlar bayana dayak, oturma izni değil kinumuz. Senin fadimeyi bu șekilde dövseler ne yapardin ușagum...
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim neyimize Almanya ile kıyas, biz Suriye'lilere maaşa bağlamış ülke yiz. Kendimiz kan kusar Kızılcık şurubu içtik deriz.
    Cevapla
  • Msfr 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor