Kanal A, yapılan açıklamayla kapatıldı! Kanal A neden kapatıldı?

1996'dan beri yayın hayatına devam eden Kanal A televizyonunun kapatıldığının açıklaması gerçekleştirildi. Kanaldan yapılan açıklamada. '28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz.' şeklinde ifadelere yer verilerek yayın hayatına son verildi.

Kanal A, yapılan açıklamayla kapatıldı! Kanal A neden kapatıldı?
Kanal A, yapılan açıklamayla kapatıldı! Kanal A neden kapatıldı?
GİRİŞ 24.01.2018 17:04 GÜNCELLEME 24.01.2018 17:04
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

1996'dan beri yayın yapan Kanal A televizyonunun yayın hayatına son verildiğinin açıklaması gerçekleştirildi. Kanaldan yapılan açıklamada, "28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz" şeklinde ifadelere yer verildi.

Hareketli ve yoğun gündemler içerisinde geçen süreçte, vatanımız, milletimiz ve maneviyatımız için sürekli ortak değerleri gündeme getirdik. Hedeflerimiz gereği medya işinde yıllardır rızık peşine düşmedik. Rızkı veren Cenab-ı Hak’tır düşüncesiyle hareket ettik.

Medya ve özellikle televizyon dünyası dikensiz gül bahçesi değil ki Kanal A gülistan olsun. Ama biz her zaman halimize şükrettik, hamd ettik. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz. Radyo A ve www.kanalahaber.com yayınlarına devam edecek. Bu süre zarfında samimiyetini ve sıcaklığını sürekli olarak yanımızda hissettiğimiz siz değerli izleyicilerimize, fedakâr programcılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla...

KANAL A GENEL YAYIN YÖNETMENİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, veda yazısında şunları belirtti:

"Fani olan herkesin gücü ve sabrı sınırlıdır. Kanal A’nın da içinde olduğu Termikel Grup, 20 seneden beri bu televizyona destek verdi. Televizyon sektörünün ekonomisi bellidir.

Buraya kadarmış. Kanal A sessizce artık veda ediyor. Karşılıklı 20 yılın hukuku var.. Termikel Grub’un kurucusu Hacı Mehmet Kaya başta olmak üzere Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya ve Kanal A Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya’ya teşekkür ediyorum. Kanal A’nın ülkedeki en özgür yayın platformu olmasına müsaade ettiler ve desteklediler.

Birlikte çalıştığımız 20 yılda iyi-kötü günlerimiz oldu. Sıkıntılı dönemlerin hepsini çalışma arkadaşlarımızla omuz omuza birlikte atlattık.. Kanal A’da gücümüz, takatımız buraya kadar yetti. Kısmet bu kadarmış.. Şimdi veda vakti."

KANAL A

YORUMLAR 47
  • İsmail Selen 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız ve doğru haber yaparak halkın televizyonu olabilirsiniz. AMA TARAFSIZ OLACAK.
    Cevapla
  • gforce 3 yıl önce Şikayet Et
    gazeteci tarafsız olamaz sadece adaletli olabilir...
    Cevapla
  • MuhammedNurullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında açılacak inşallah çalışmalar sürüyor :) Alper Tan tekrar kanalın başına geçecek.
    Cevapla
  • Aydın Meral 6 yıl önce Şikayet Et
    izlediyim haberlerin dogru veya yanlış oldugunu teyit eden tek haber kanalının kapanması beni üzmedi şunu anladımki bu ülkede tarafsız haber kanalına izin yok canımız sag olsun demiyeceyim dürüstlüyü olmayan ve koruyamayan canımız sag olmasın böyle canın sag olması gelecek nesillere atom bombası kadar zararlıdır.
    Cevapla
  • Kamber ziypak 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben kanal A yok çok özledim.Bir an önce yeniden yayına başlamanızı cenabı allahtan dilerim.Sayın Alper tanın analizlerini çok özledik ve manşetlerin dili başka bir güzeldi.yeni kanalınızı bekliyoruz saygılar.
    Cevapla
  • Habibe 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzgünüm, Alper Tan' ı ve Volkan Nazlılar' ı Allah için seviyorum , haber ve yaptıkları yorum , analizlerden çok şey öğrendik. İnşallah bu ayrılık çok uzun sürmez. Slm ve dua ile...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor