Türk korumalar Cem Özdemir'i korkuttu!

Münih Güvenlik Konferansı sırasında Türk delegasyonuyla aynı otelde kalan Yeşiller partisi milletvekili Cem Özdemir’e polis koruması verildi.

Türk korumalar Cem Özdemir'i korkuttu!
Türk korumalar Cem Özdemir'i korkuttu!
GİRİŞ 19.02.2018 09:47 GÜNCELLEME 19.02.2018 09:47
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Münih Güvenlik Konferansı'na katılan Türkiye düşmanı Yeşiller partili Cem Özdemir'e güvenlik kaygıları nedeniyle polis koruması verildi. 

ÖZDEMİR: YÜZLERİNDEN ANLAŞILIYORDU

 

 

Yıldırım'ı korumak üzere Münih'teki otelde bulunan güvenlik görevlileriyle cuma akşamı otelde karşılaştığını söyleyen Cem Özdemir, "Yüzlerindeki ifadeden beni gördüklerine sevinmedikleri anlaşılıyordu" dedi. Özdemir "Korumaların yüz ifadelerinden burada böyle yapabiliyorsa, Türkiye'de ne kadar agresif olabilecekleri anlaşılıyor. Ancak Almanya'da böylesi çıkışların yeri yok" dedi.

Özdemir'e Münih'te kaldığı süre içinde üç polis memuru eşlik etti.

ÇAVUŞOĞLU: YALAN SÖYLÜYOR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeşiller milletvekili Cem Özdemir’in açıklamalarına tepki gösterdi. Münih Güvenlik Konferansı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu Özdemir’in açıklamalarıyla ilgili, olarak "Yalan söylüyor" iddiasında bulundu. 

Özdemir’i 'önemli görünmeye çalışmak'la suçlayan Çavuşoğlu, "Etkisini kaybediyor, hatta kendi partisinde bile dışlanıyor. Sanırım yeniden popüler olmak ya da en azından daha görünür olmak istiyor" dedi.

YORUMLAR 80
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu soytarı türk olamaz neden; Türklük Müslümanlık ile özdeşmiştir, müslüman dönek olamaz asla. Ama bu iti nerede görürsek, köpek bundan değerli, ancak; esfele safilin(aşağıların aşağısı) olan bu itin görüldüğü yerde yerleştirilmesi gerekir. en ufak açığında...
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw git efendilerine sana kemik atan olmadi. Turklerin adini agzina alip durma. Sevmiyorsan uzak dur Turklerden ama yaklasirsan ben bile gorsem kafa atarim yalanci hain
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Fistanli cem.
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk höt dese altına edecek kanı bozuk hain…
    Cevapla
  • iyi etmişler 6 yıl önce Şikayet Et
    senin yüzüne bir hainin yüzüne baktıkları gibi mi baktılar? eee iyi etmişler, hainlere böyle bakılır. ben görsem adeta bir tezeğe bakıyormuşum gibi bir yüz haline bürünürdüm. Ülkemin düşmanları kahrolsun. Türkiye ye gelmeyi aklından bile geçirme hain.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak