Almanya'dan Suriye açıklaması! Anlaştık

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Almanya'nın müttefik ülkelerle Suriye'de meydana geldiği iddia edilen kimyasal saldırının sonuçları olması gerektiği konusunda anlaşmaya vardığını söyledi.

Almanya'dan Suriye açıklaması! Anlaştık
Almanya'dan Suriye açıklaması! Anlaştık
GİRİŞ 13.04.2018 13:02 GÜNCELLEME 13.04.2018 13:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Almanya Dışişleri Sözcüsü Martin Schaefer, müttefik ülkelerle Suriye'deki kimyasal saldırının sonuçları olması gerektiği konusunda anlaştıklarını söyledi.

RUSYA'YA POLİTİK BASKI

Suriye'yi gündemine alan bir diğer Alman yetkili ise Almanya Hükümet Sözcüsü idi. Sözcü, Almanya'nın Rusya üzerindeki politik baskıyı sürdürebilmek için yapabileceği her şeyi yapacağını söyledi.

 

 

MERKEL: HAREKATA KATILMAYACAĞIZ

Almanya Başbakanı Angela Merkel, olası bir Suriye harekatına katılmayacaklarını açıkladı. Merkel, "Hiçbir hava saldırısına katılmayacağız” demişti.

YORUMLAR 24
  • Emeklidur 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam..Kimyasal ve zehirli bombalar kullanmak çok kötü bir şey..Ya şimdiye kadar yapılan varilli,misketli katliamlara ne demeli? Normal silahlarla müslümanları katletmek de onlara göre normal bir şey herhalde..
    Cevapla
  • efrasiyab 6 yıl önce Şikayet Et
    yaz geldi tabii 6 ay sonra bunları diye bilcenizmi vana rusyada
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika gerçek dostlarini görsün baksın bence bi ingilizler var o da aynı soydan bide israil bütün avrupa rusyanin işgalinden korkar olmuş 2. Dunya savasinin korkusu daha bunlardan geçmemiş savaş var desen birtanesi dahi çıkıp bende varim diyemez zaten korkak olduklari için birlikte durmaya calisiyorlar. Avrupanin tavri şu bize kimse karismasin biz herkese karisalim yiyip somurelim.
    Cevapla
  • derin 6 yıl önce Şikayet Et
    merkel saksonya ekolünün açıklamasını yaptı, sözcü ise bavyera ekolünün açıklamasını. tavsiyem alman tarihini iyi araştırın bu iki ekol üzerine kurulu. bir birlerine düşman iki klan. dünya savaşlarını başlatanlar da bunlar.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan ,yalan ,bunlara güvenilmez bunlar oyun oynuyor ama türkiyeye ellerinde patladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı