Türkiye'ye mesaj: Biz hazırız!

Rusya devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport Genel Müdür Yardımcısı Sergey Ladygin, Rusya ve Türkiye’nin beşinci nesil savaş uçaklarına ilişkin görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Türkiye'ye mesaj: Biz hazırız!
Türkiye'ye mesaj: Biz hazırız!
GİRİŞ 01.05.2019 00:11 GÜNCELLEME 02.05.2019 00:53
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Ladygin, IDEF-2019 fuarında ‘Zvezda’ kanalına yaptığı açıklamada, “Uluslararası IDEF-2019 fuarında bu sene Rusya havacılık aracı, hava savunma araçları dâhil olmak üzere 400’den fazla teknik araç sunuyor. Hiç şüphesiz ki, asıl ilgiyi hava savunma kompleksi çekti, çünkü herkes Türkiye ile S-400 sevkiyatına ilişkin ses getiren projeyi biliyor. En yakın zamanda, bu proje başarıyla yerine getirilmeye başlanacak. Ayrıca, Türkiye ile uçak ve helikopter alanında yüksek teknolojili işbirliğini gerçekleştirmeye hazırız” ifadesini kullandı.

Ladygin, Rusya ve Türkiye arasında bu tür görüşmelerin başlatıldığını belirterek, “Bu tür görüşmeleri yürütüyoruz, bunlar çeşitli düzeylerde gerçekleşiyor. Beşinci nesil savaş uçaklarına ilişkin de görüşmeler yapıyoruz” dedi.

Ladygin, Rus silahlarının Türkiye’deki varlığının hiçbir şekilde Amerikan silahlarının işlemesine engel olmayacağını ekledi.

 

 

YORUMLAR 57
  • abubekr 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya da çok önemli miktarda müslüman nufus var ve islam hızlı yayılıyor. Paş papazları müslümanlardan bahsederken onlar bizim geleceğimiz diyor.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    İkiside gavur.Ama ruslar sanki biraz daha güvenilir siyonist kafir iblis yahudilerin iti kafir abdye oranla.
    Cevapla
  • Anti satan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ileri teknolojimizi yapıncaya kadar bunlara mecburuz sanırım bu ruslardanda şüpheliyim 40 yıl sonra bunlarda siyonizmin başka parçası çıkarsa 100 yıl daha oyalandık demektir
    Cevapla
  • Doğrusu 4 yıl önce Şikayet Et
    Suya düşen yılana sarılır mantığıyla hareket etmemek lazım.Evet F 35 konusunda sonuna kadar mücadelemizi devam ettirmeliyiz.Diğer taeaftan Ruslarla SU 57 ciddi şekilde konuşmalıyız ve ortak üretim,teknoloji transferi ve elektronik harp sistemleri tamamen yerli ve bizim konrrolümüzde olmalı.Uyanık olmalıyız.Çıkarlarımızı en üst seviyede tutmalıyız.Kendi uçağımızı ve hava savunma sistemimizi faliyete geçirinceye kadar bu sistemleri acil olarak tedarik etmeliyiz.Kaybedecek vaktimiz yok.Düşmanlarımız çemberi gittikçe daraltıyor.
    Cevapla
  • Can01 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayata geçsin bir an önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak