Kamu kurumlarına personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kamu kurumlarına personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Türkiye genelinde farklı belediyelere personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları...

Kamu kurumlarına personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...
Kamu kurumlarına personel alımı! İŞKUR başvuru ekranı...
GİRİŞ 23.05.2019 10:42 GÜNCELLEME 23.05.2019 10:42

İŞKUR ülkemizde yalnızca özel sektörün değil aynı zamanda kamu kurum ve kuruluşlarının da personel-işçi ihtiyaçlarını karşılama noktasında iş ilanları yayımlıyor. Türkiye İş Kurumu tarafından hayata geçirilen Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı ile ülke genelindeki kamu kurumlarına (belediyelere) istihdam olanağı sağlıyor. Bu sayede ülke genelindeki belediye bünyesine memur-işçi alımları yapılıyor. Peki hangi illerde ve kurumlarda personel alımı yapılıyor? Başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde...

 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilanlara başvurmak için genel şartlar şöyle;

 

- T.C Vatandaşı olmak,

- Görevini yapmaya engel bir sağlık sorununun bulunmaması,

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- Askerlik ile ilişiği bulunmamak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Emekliliğe hak kazanmamış olmak ve emekliliğe başvurmamış olmak,

Yukarıda sıralanan genel şartlar dışnda her bir ilan için özel şartlarda bulunuyor o nedenle ilana başvuru yapmadan önce yayımlanan ilan kılavuzunu detaylı olarak incelemeniz gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR'a Kayıt Şartları

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer