'Ekrem Bey şu canlıların beynini belediyenizde ilaçlatır mısınız?'

Haber7 yazarı Esra Elönü, son zamanlarda sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonlarını "Ekrem Bey şu canlıların beynini belediyenizde ilaçlatır mısınız?" adlı köşe yazısında kaleme aldı.

'Ekrem Bey şu canlıların beynini belediyenizde ilaçlatır mısınız?'
'Ekrem Bey şu canlıların beynini belediyenizde ilaçlatır mısınız?'
GİRİŞ 03.07.2019 12:15 GÜNCELLEME 03.07.2019 19:54
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

 

 

Hani böyle kullanmadığın eşyaları koyduğun izbeler vardır. Karanlık odaların iç organlarını oluşturur o eşyalar. Mavi leğen, bebek lazımlığı, turşu bidonları, bulaşık süngerleri, klozet kapakları, at tırnağı makası, kendine üfleyen vantilatörler, battal boy çöp torbaları, WC fırçası.. Şu sıralar fantastik şeyler oluyor biri bu odaları mı deşti ne yaptıysa karşımızda seçimden sonra çıkmaya başladılar. Repliklerine ayrı su tutsan suyun takati kesilir o derece..

Normalde serçe parmağımın kanadıyla tenezzül edip yazmayacağım şeyler ama gülmelik aparatif bir şeyler hazırlayayım dedim . Ne de olsa şerefsiz gurmesi olduk!

 

 

1-) Olay metroda geçiyor. İnsafını ve vicdanını hayvan barınağına bıraksan güzelim büyükbaşları hayvanlıktan istifa ettirecek bir terliksiye şahit olduk. Örtülü bir can kardeşimiz yerinde güzel güzel oturuyor. Bu terliksi bir anda elektrik verilmiş aygır gibi debelenmeye başlıyor bir şey diyecek ama sanırım ortam kolluyor. E ortam da müsait bakıyor ki yolcuların beyni morga kaldırılmış yürüyen cacık gibiler tepki yok, koyunlarla ilgili film çekilse uzun metraja yetecek kadar oyuncu var. Oh diyor sanki, başlıyor gargaraya. Örtülü kardeşimize Kara Fatma diyor ardından da istediğimi derim bu ülkede Demokraaaasi var diyor. Buyur. Bir beyefendi hoppp diyor ama o da sessiz cacık korosunda  insafıyla fazla solo kalıyor.

Birisi de çıkıp önce veterinere sonra karakola götürelim demiyor. Burada o saldıran şeye de saldırıya uğrayan can kardeşimize de bir çift lafım var.

Saldıray Teyze, sen yürüyen çamur olarak yaşamak isteyebilirsin bu demokrasidir ama sıçramak demokraaaağsi değil büyük çaplı bir terbiyesizliktir. Sen şimdi bağlı bulunduğun belediyeye git aşı ve beynime su tutma hizmetiniz var mı de , onlar anlarlar..

Örtüsünden dolayı aşağılanan can kardeşim sen de sakın üzülme olur mu, hayatında ilk defa bir klozet kapağı hakkında suç duyurusunda bulunacaksın..

2-) Oooo bu kısım en eğlenceli kısım. Yine ağzı sıkıca bağlanmamış bir çöp ılgıt ılgıt akarken.. Şöyle ki, bir örtülü kardeşimiz Bankada işlem yaptırma sırası bekliyor. Bir film seti düşünün bir turşu bidonuna bu kadar fazla replik yazmak ancak bu ülkede mümkün. Hani böyle altın gününde Dünyanın en güzel kısırını ben yaptım havasından başka havası olmayıp bir de bunun üzerine abartma tozuna bandırılmış kibir hayratı gibi caka satan yan karakterler vardır. Bu canlı da kısır tepsisi gibi yayıla yayıla “ İrana hadi irana, evinde istediğin gibi dolaş burası laik bir ülke, af buyrun ben donla dolaşıyor muyum” diyor. Aman Allahım tahayyül sınırlarımın şarjı bitti. Düşünsenize faşist donlu turşu bidonu.. Azar azar düşün kardeşim birden düşünme ağır gelebilir. Burada saldırıya uğrayan can kardeşimize “Canım benim sen de ilk defa banka kuyruğu bekleyen bir turşu bidonu görmüş olabilirsin sakın panik yapma gel yanımıza..

3-) Son olarak,  yine çarşaflı kardeşlerimiz bir araya gelmişler kendi hallerinde yolda yürüyorlar. Aaa bir de ne görüyoruz bir süpürge torbası yukarıdan hem çekiyor hem de aşağılıyor. Çarşaflı kardeşlerim yukarıya baktığınızda ilk defa “uçan it” görebilirsiniz sakın şaşırmayın canlarım.. Bir de böcek diye yazmış, böcek senin bünyeni WC olarak bile kullanmaya tenezzül etmez sen çok yüksekten uçuyorsun kanatlı it..

Böyle işte, bundan sonra böyle, tartıda işkembeniz ağır gelirse işkembenizi size böyle gönderirim . Vicdanınız ağır gelseydi oradan konuşurdum.. Ya çenenizi kapatırsınızya da organizmanızı böyle atık sulara bana bana size iade ederim.

Esra Elönü Haber 7 Twitter:@elonue

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 217
  • ŞENGÜL AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Esra Hanım Teşekkürler....yalnız bunlara konuşma fırsatı vererek oyunu kullanmayan ve bazılarınında bile isteye oyunu haince hdp chp ip pkk sp verenlere MÜSLÜMAN OLARAK 15 TEMMUZDA ANKARA DA KÜLLİYENİN ÖNÜNDE ÜÇ ŞEHİT VEREN BİR KIZILCAHAMAM LI OLARAK ÇANAKKALEDE ŞEHİT DEDEM SÜLEYMAN AYDIN ADINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.......
    Cevapla
  • saygı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizce belediyeye değilde hastaneye giderse daha iyi olur
    Cevapla
  • saygı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya aslında dr. a gitmeleri lazım irana gidin diyen kadın konuşurken kendinde değil Bu nedenle dr gitse kendisi için iyi olur
    Cevapla
  • zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler ağzına sağlık çok güzel yazmışsın fakat biraz az olmuş sanki böyle dünyanın en ilere geri zekalıların bu güzelim ülkede barındırmak zarar veriyor bu ülkeye
    Cevapla
  • ERAS 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkese anladığı dilden anlatılmalı.demek ki bunlar bu dilden alıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı